HatunVideo.com

Full Versiyon: (SİBEL CAN) uzun zaman sonra 15 yeni resim toplam 642 RESİM(07-11-2008)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
300 e yakın resmi ile arşivimin baş köşesinde yer alır ve bence burda olmayı fazlasıyla hak ediyor ilk yıllarındaki dansözlük resimleri ve son yıllardaki resimlerine kadar hepsi elimde mevcuttur daha önce görmediğiniz sibel can resimlerini HATUNVİDEO.COM farkı ile tek bi çatı altında topluyorum yorum istek geldikçe sürekli güncellenecektir sibel can resimleri şimdi ilk olarak 20 adet resim eklenmiştir begeni istek ve yorumlarınıza göre dewam edecek resim eklemeleri umarım begenirsiniz resimleri ilk olarak biraz nostajik başlılayım dedim bakalım yorumlara göre dewam edecegim...... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

dostum harikasın. bu resimlere bence her gören yorum yapmalı isteğini dile getirmeli

Bu topiği her dakika takip edicem yorum ve istek gelmezse şuan mevcut olan 5,631 üyeden hala aralarında 0 mesaj olanlar silinecektir. Foruma tekrar üye olma zahmetiyle karşılaşmak istemeyenler bu konunun değerini anlasınlar...
beğenmene sevindim baba yeni resimler için çalışmalara başlıyorum en kısa zamanda yeni resimler sizlerle olacak degerli yorumlarınızı yeterki eksik etmeyin e artık rep leride hak ediyorum galiba demi Smile
süper daha fazla resim varmi ? bide bu rep nedir nasil oluyor ?
eyw gözüm, arşivlik fotolar bunlar gönder diğerlerini de, emeğe saygı +rep
tşk ler recruit, güzel paylaşım , devamı da gelecek gibi duruyo,
paylaşım yapana herzaman destek + rep
valla bu kadın bitiriyor beni paylaşımın için teşekkürler
degerli yorumlarınıza ve ilginize cok tşk ler istekler üzerine sibel in yeni resimlerini ekliyorum 20 adet resim biraz eski hallerinden biraz yeni hallerinden ortaya karışık yani Smile yorumlar istekler geldikçe resim eklemelerim dewam edecektir rep veren arkadaşlarada cok tşk emeğimiz boşuna degilmiş demekki yaptıgımız iş begeniliyorsa aynen dewam ederiz bizde

yufka Demişki:

süper daha fazla resim varmi ? bide bu rep nedir nasil oluyor ?

yeni resimler eklendi dostum.. rep olayına gelince rep konuyu yazan kişiye verilen puandır bu artı yada eksi olabilir vereceğiniz artı puanlarla o konuyu hazırlayan kişi hep yaptığı işin begenildiğini anlar hemde puanı yükselir.. rep verme işlemi sol tarafta isimlerimizin yanında bulunan özel resimlerimizin hemen altındadır rep diye yazar artı bölümüne tıklarsan pencere açılır orda pozit yazan yar işaretli olcak ortadaki kutucuga bastıgında rep verme işlemi gercekleşmiş olur
ve ilk dalya sibelde resimler 50 ye ulaştı yorum ve isteklere göre ilk hedef 100 resim devamı gelecek beni izlemeye dewam edin Altin Gulus

Referans URL