HatunVideo.com

Full Versiyon: Hilal Cebeci (31.07.2007)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arşivden Hilal Cebeci Smile

bilindik resimler ama sonuçta hilal yani.teşekkürler
Uhh,bayağı bi eski bu fotolar.yıllar önce bi tane gazete'nin verdiği bedava dergiden alınma (yanılıyo da olabilirim).neyse bu iki resmi de sanal alemde görmek sevindirdi beni.teşekkürler tesla.
Pesmet Demişki:

Uhh,bayağı bi eski bu fotolar.yıllar önce bi tane gazete'nin verdiği bedava dergiden alınma (yanılıyo da olabilirim).

Kumsal adlı dergiden Smile
teşekkürler tesla
dostum resimler evet eski ama;hatunun giydiği elbiseden göğüslerinin gözükmesi bu konuya yorum yapmamayı gerektirmez tam aksine bir artış söz konusu olması lazım ama bilindik bir konu olduğu için biraz suskun kalmış sanırımWinkpaylaşım için saol tesla...
her tarafta var bu resimlerde paylaşmanın bi mantığı yok gibi gereksiz bence foruma yük bindiriyorsun....
caylak_20 Demişki:

her tarafta var bu resimlerde paylaşmanın bi mantığı yok gibi gereksiz bence foruma yük bindiriyorsun....

böyle yüke canımız feda, ama yazması senin için bu kadar kolay işte.
ludogorie Demişki:

insanlara özeleştiride bulunmazsan gerrçekleri asla göremezler ludogorie yapmacık sözlerle kandırmaktan açık konuşmayı tercih ederim...
caylak_20 Demişki:

ludogorie Demişki:

insanlara özeleştiride bulunmazsan gerrçekleri asla göremezler ludogorie yapmacık sözlerle kandırmaktan açık konuşmayı tercih ederim...

caylak_20;

Her türlü eleştiriye açık biriyimdir; o yüzden ben nasıl her eleştiriye saygı duyuyorsam, beni eleştirenlerin de aynı duyarlılığa sahip olmasını beklerim.

Ben de açık konuşayım:

Öncelikle fotoğrafların eski olduğunu zaten "arşivden" diyerek belirtmiştim.

İkincisi, iki fotoğrafın foruma nasıl bir yük getireceği konusunda da şüphelerim var; üstelik fotoğraflar foruma da yüklenmemişken...

Üçüncüsü, insanların her zeminde tutarlı olmasını beklerim; bu iki fotoğrafa gösterdiğin hassasiyeti pek çok kez görülmüş ve forumda yer alan diğer fotoğraflara da göstermeni beklerdim. Dolayısıyla ikinci mesajının pek bir geçerliliği yok.

Dördüncüsü, "özeleştiri" kısaca, kişinin kendini eleştirebilmesidir; senin bahsetmek istediğin ise "eleştiri"dir...

Beşincisi ve sonuncusu, "yapmacık sözlerle kandırılamayacak" kadar çeşitli forumlarda bulundum ve insanlar tanıdım. Ne övgü sözleri beni şımartır ne de yergi sözleri beni üzer...Ben sadece paylaşırım...Burası sadece paylaşımların yapıldığı "sanal dünya"dır; benim için "sanal dünya" değil "gerçek dünya" önemlidir...

Bu satırları yazmamın nedeni ise; ilk mesajını gördüğümde güldüm geçtim; sonra ikinci mesajını ve üstelik hem bilgi yanlışı yapmanı hem de samimiyetsizliğini "gerçekleri söylemek" olarak yansıtma çabanı görünce suskunluğum yanlış anlaşılabilir diye çok da istemeden bir iki noktayı dile getireyim dedim.

Umarım, "gerçek"leri sen de birgün görürsün Smile

Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL