HatunVideo.com

Full Versiyon: 904 FOTO VICTORIA SILVSTEDT SON EKLEMELER 15-16. SAYFADA (22-02-2008)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
VICTORIA SILVSTEDT TÜRKİYE'YE İLK GELDİĞİNDE (BİR İÇ ÇAMAŞIRI FİRMASININ ÇEKİMLERİ İÇİN) TELEVOLE'DE GÖRMÜŞTÜM. O GÜN BUGÜNDÜR ONUN GÖRDÜĞÜM HER FOTOĞRAFINI SAKLAMAYA ÇALIŞTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ. BU ARADA BOXER BU SAYISINDA VICTORIA'YI KAPAK YAPMIŞ HABERİNİZ OLSUNSmile

NOT: 28 KİMİLERİNCE MÜKEMMEL SAYI OLARAK ADLANDIRILMIŞTIR. BU MUHTEŞEM KADININ RESİMLERİ İÇİN BENCE İYİ BİR SAYI OLARAK GELDİĞİ İÇİN 28'İ SEÇTİM. ÖMER İBN HAYYAM'IN SÖZÜYDÜ SANIRIM 28 MÜKEMMEL SAYI. BU HARİKA ÖTESİ KADININ RESİMLERİ BURADA HER HAFTA EN AZ 10 ADET GÜNCELLENEREK DEVAM EDECEK. (14-05)SAYGILAR...

başlangıç için güzel bir sayı ve fotolar. eline sağlık iceman victoria için +rep
soğuk ülkenin sıcak tavşanı.
taa 1997 yılından beri favorilerim arasındadır.(bilmeyenler için kendisi 1997 yılın PLAYMATEidir)
emeğine sağlık dostum,güzel bi arşiv olacak sanırım.
şu anki eklemelerin bende var ama 904 resimden illaki bende olmayanlar çıkacak.
bu bölümü takip edecemWink
not:şu malum derginin reklamını yapmasan daha güzel olurdu...
Aferin Ice şu güzelleri görelim elindeki. Tiffany Taylor resimlerini de eklersin artık. +rep
çok güzel hatun, daha önce de çok duydum, sayende güzel bir arşiv yaptık, sağol buz adam.
VICTORIA SILVSTEDT HERGÜN GÜNCELLENECEK (15-04) 10 YENİ RESİM

NOT: Güncellemeler ve fotoğraflar hakkında lütfen yorum yapın. Saygılar...
süper resimler teşekkürler
victoria'nın o kadar güzel pozu varki seksi vede güzel zaten aralara yemek yerken çektirdiği fotoları bile koysan güzel der geçilir. ikinci eklemede suyun içindeki duruşu çok güzel poz olmuş. +rep yine benden gelir. büyük bir çalışmaya başladın helal...
mükemmel paylaşım Yahoo kusura bakmayın, hatun o kadar tatlı ki kendime hakim olamayıp sevindirik oldum Altin Gulus teşekkürler dostum, kesinlikle +rep

Saygılar..
VICTORIA'YA ARA VERMEK YOKWink

NOT: BİR DE MESAJ ATSANIZ SÜPER OLACAKYahoo
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Referans URL