Vatan Dergi Grubu Koordinatörü sayın Onur Yıldırım'ın uyarılarına istinaden bundan sonra boxer dergisinden resimler sitemize eklenmeyecektir.
Bu bölümde yer alan bundan önceki tüm eklemelerde çıkartılmıştır.
Dilerim bu uygulama sadece sitemize özel olmaz...
Boxer Dergisi yeni eski tüm resimler
internette
www.turkishcelebrity.com adresinde.
Neden acaba? Bu forumda yayinlanmasi halinde dergilerinin satislarinda azalma mi olmus? Vay be, ben gulerim bu habere valla. Desene,
www.hatunvideo.com forum sitesi, Boxer dergisinin trajini alt ust etti. Bu sekilde bir uyarinin bile bize ulasmasinda ben bu manayi cikartirim. Vay be, helal olsun hatunvideo.com uyelerine.
Burda yayimlanan ve bilimum dergilerinden scan yapilarak belirli bir emek karsiliginda yapilan paylasimlarin boxer dergisinin dikkatini cekmesi bana gore bir basaridir. Lakin bundan rahatsiz olupta sitemiz yoneticilerini uyarmaya kadar ki yapmis olduklari eylem uzucu onlarin adina. Yazik, malesef yazik. Ki arkadaslar adi gecen dergide yayimlanan resimleri paylasirken de ozellikle derginin ismini zikredip kendileri adina da bir nevi reklam yapmis olduklarini unutmus olmalilar. Aslinda hem reklalmarini yapiyoruz, hem de ihtar aliyoruz, ise bak ya, anlasilir gibi degil. Desene bunlarin gidisati iyi degil. Kendilerine bundan sonraki yayinlarinda basarilar diliyoruz. Umariz satislarindaki artis yukselir bu reklamdan sonra.

Ha, bu arada, adigecen dergiden ustadin da dedigi gibi forumumuzda bundan sonra resim paylasmayalim. Ben sahsen bundan sonra da bu dergiyi ne alirim, ne de alinmasini desteklerim. Umarim anlayan anlamistir.
Sevgilerle,
Vatan dergi grubu'nun yöneticisinin uyarısını okuyunca birşeyler yazma gereği duydum.konu kilitli olunca buraya yazıyorum.dilerseniz silersiniz.
öncelikle bu uyarı neye istinaden yapıldı anlayabilmiş değilim.çünkü parasını ödeyip satın aldığın bir dergiyi istediğin kişi veya kişilerle,istediğin ortamda paylaşmanın yasal olarak hiçbir sıkıntı yaratmayacağını biliyorum.söz konusu dergi umuma açık bir yayındır ve satın alındıktan sonra kişinin mülkiyetine geçmiştir,dilediği şekilde kullanabilir.
bunun tek istisnası cine 5,teleon,lig tv vs.olayındaki gibi kişisel kullanım gerektiren ve paralı(şifreli) yayınlardır.bunlar dileğin şekilde kullanılamaz(yani genelin kullanımına açamazsın).kaldı ki dünyanın her yerinde gazete ve dergilerden scanlar(taramalar) internet sitelerinde yayınlanmaktadır.hatta ismini vermeyeyim,reklama girer çok ünlü bir forum sitesinde aynen hatun video'daki gibi scan bölümü var.burda her dergi ve gazeteden olduğu gibi boxer'dan da scanlar yayınlanmaktadır.acaba boxer'cılar oraya da uyarı göndermiş midir?!!!
fazla uzatmayayım ömür 55'in dediği gibi tamamen tiraj kaygısı.zaten vatan grubu boxer dışında yaptığı her işte zarara uğradı.vatan gazetesinin tüm ekleri birer birer kapandı(gülümse,vatan iki ve son olarak da vatan tv).haftalık dergisi de satmayınca vatan'la bedava dağıtılmaya başladı.demekki boxer da çatırdıyor.ama şunu unutmasınlar ki buradaki scanlar dergi açısından pozitif reklam olabilmektedir.şöyle ki ben boxer'ın nisan sayısını forumdaki scanlardan sonra aldım.
sadece resimlerine baktığım değil severek okuduğum bir dergiydi.rakipleri fhm ve esquere abd ve ingiltere'de yayınlanan yazı dizilerini Türkçe'ye çevirip aynen yayınlarken boxer Türk insanının nabzını çok iyi tutan özgün yazı ve röportajlara yer veriyordu.bu uygulamasından(uyarısından) dolayı bir daha Tuğba özay dergiye kapak olmadıkça boxer almayacağım.yine ömür 55'in dediği gibi KAYBEDEN BOXER OLDU...
Saygılar...
İşlerim nedeniyle bir süredir forumu takip edemiyorum, boxer dergisi ile ilgili uygulamayı okuyunca ise şok oldum.
derginin kaldırılmasını istediği resimlerin bir kısmını da ben yayınlamış olduğumdan bir çift laf etmem gerek mutlaka.
şimdi bu adamlar 100 sayfa dergi yapıyorlar biz bunun en fazla 10 sayfasını yayınlıyoruz. bu yapılan çıkışla kendi dergilerine resmen şu yakıştırmayı yapmış oluyorlar; dergi mergi hikaye laf olsun torba olsun dergiyi Didem Erol'un kalçası, Çağla'nın bacakları sattırıyor dergide ki yayınlarında yarısı dışarıdan geliyor çevirip basıyoruz, e buarada bizde iş yapıyor görünüyoruz.
ayrıca tüm dünyada bu işi yapan şirketler gelişen internet teknolojine göre yeniden yapılanmaya girdiler. interneti kısıtlamak şöyle dursun, bizzat internete göre hareket ediyorlar, bizde ise hala malesef RTÜK kafasıyla interneti kontrol edebileceklerini zannediyorlar.
(basit bir web sayfası, blog veya emule üzerinden vs. bütün boxer scanleri yayınlamam çok mu zor? ha IP adresinden tespit edip mahkemeye veririz! oldu tespit edersiniz!)
bedava reklam konusunda zaten arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş
ne diyim hayırlısı olsun,