HatunVideo.com

Full Versiyon: Nadide Sultan'dan Tadımlık Resimler (30.03.2007)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Guzel resimler, forumda olmayan ve benim henuz goremedigim resimelr eklemissin. epeyden beri oalemistik, ozlemimize bir nebze olsun su serptin. sagolasin.

romfck öncelikle forumumuza hoşgeldin, caps ve resimleri türk ünlü hatunlar bölümünde paylaşıyoruz. buna özen gösterirsen sevinirim..
guzel resimler varsa eklemeleri bekliyoruz
gerçekten tadımlık görüntülerSmile ellerin dert görmesin
cok güzel dewamı yokmu
Dostum benim Nadide hastalığımı bilmeyen yoktur. Başta Ludogorie, Pesmet, Delicevat, Recruit, Mickeymouse vd. Nadide krizlerimde bana video ve resimleriyle destek olmuşlardır. Az başlarını Nadide diye ağrıtmamışımdır. Yine de eksik resimlerimiz varmış. Bende bu resimlerden iki görüntü haricinde hepsi vardı. Bu nedenle 0 iki görüntü için sana +2rep az önce gönderdim. Devamını, capsların videolarını (ki içlerinden bir kaçı zaten sitede mevcut, ilk paylaşımındaki 2. sıradaki resimlerin videosu herhalde yoktur. O resim bende de yoktu, Ama ikinci paylaşımındaki ilk sıradaki resimler capsa benziyor, videosu varsa +3 rep videoyu görmeden göndermeye hazırım) bekliyoruz. Saygılar. FOREVER NADİDE SULTAN
Guzel resimler dostum ellerine saglik..Nadide kac gundur tv'lerde hic cikmiyor bu resimler iyi geldii..
teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans URL