İlk yorum benden olsun, harıka bı hatun.Bayıldım gercekten.
Gercekten harıkasın sagol +rep
ya inanılmaz bi hatun çarpıldım resmen
bene yalan bu hatun cizmisler bunu gibi gelio bana gercek olamaz
emeklerine sağlık ne güzel hatunları yanıbaşımıza koydun gitti
çok mükemmel olmuş +replenir
edit : repler bitmiş en kısa zamanda...
Cok guzel cekici ve tatli bir yuzu var. Malesef slikonlu gogusleri bu guzellige biraz eksi deger katmis. 1.60 cm boyunda ( diger mankenlere kiyasla kisa boylu) ve sadece 52 kg imis. Amerikan olcumlerine gore 34-24-34 olculerine sahip. Sanirim bu 90-60-90 oluyor. E tabiki bu da bizim gaffur kardesimizin sevdigi olculer muhakkak. Playboy dergisinin kendisi ile daha once bir bikini calismasi tecrubesinden sonra 1987 california dogumlu bu guzel amerikali kadini subat ayi playmate olarak secmesinde sanirim slikonlu goguslerinin bir etkisi olmamistir. Hem slikon olayini cogu bayan ve baylar cok tutmuslar ki bu amerika gibi bir ulkede populer olmus ve populerlikten dogalliga gecmis. Sierra colejinde ogrenim goruyormus. insallah yanlis anlamamisimdir ama meliss adinda bir kiz arkadasiyla cok samimi fotograflari mevcut. Bu arkadaslik ne kadar ileri bilmiyorum. Paylasimin icin tesekkurler gaffur kardes, sagolasin
bene yalan bu hatun cizmisler bunu gibi gelio bana gercek olamaz
hehe hiç güleceğim yoktu valla

bir de şuraya bak o zaman bakalım agatha buna ne diyeceksin
http://hatunvideo.com/showthread.php?tid=3274
coşmuşsun gaffur eline sağlık
al işte bir tane daha kelime bulamıyorum bu hatunu anlatmaya birde şubat ayının en iyisi olmuş yakışır ama acaba yılın Playmatesi kim olacak