HatunVideo.com

Full Versiyon: Eleana Papaioannou-Cristina Urgel-Veridiana Mallmann-Cristina Del Basso..(20.06.09)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Şu videoyu koyuyum,dur şunuda koyuyum derken bol seçenekli dolu dolu bir başlık olduSmile

Eleana Papaioannou
Komşu Yunanistan'dan model/şarkıcı hatunumuz Eleana,Maxim için bikini çekimleri ile karşınızda.Gayet güzel açılardan ve kaçamak olmayan net çekimler var.
Ben hafiften bizim Bergüzar Korel'e benzettim biraz.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:61MB
Süre:5,42 dakika

Cristina Urgel
Hatunu yeni keşfettim,süper bir vücudu var İspanyol güzelimizin.Gayet güzel minili kıyafetleri ile de harika görüntüler vermiş.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:37,2MB
Süre:2,44 dakika

Veridiana Mallmann
İtalyan televizyonlarının Alman kökenli güzeli gene bir frikik silsilesine imza atmış.Daha önce verdiğim bir videosunda da frikikler vermişti gene.

Burda çok net 2 frikiği var.Onun dışında devamlı tehlikeli oturuş stili ile gene güzel görüntüler vermiş.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:35,2MB
Süre:3 dakika

Eleonora ve Imma De Vivo Kardeşler
Görenler mutlak olmuştur,geçenlerde bizim televizyon ve gazetelerde Berlusconi'nin haremi diye haberler çıkmıştıAltin Gulus karısı ile boşanma sürecine neden olan hatunlar sıralanmıştı.Aralarında Eleonora ve Imma ikiz kardeşlerinde adı geçiyordu.Artık ne kadarı doğrudur bilemiyoruz.

Bu ikizler,Berlusconi'nin sahibi olduğu bir kanalda hava durumu spikerliği yapıyorlar.Onun dışında İtalyan televizyonlarında nerden ottan b.ktan yarışma varsa hepsinede itina ile katılıyorlar.Tek bir kelime İtalyanca bilmeme rağmen anladığım kadarıyla zeka bakımından pek yükseklerden uçtukları söylenemez neyse zaten bizide zeka katsayıları ilgilendirmiyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:27,8MB
Süre:4,26 dakika

Ela Weber
Şimdi bu hatunumuz normalde nüfus kağıdı üzerinde olgun bir hatun ama bence sadece kağıt üzerinde olgunSmile gerçekten süper bir vücudu var.Genç kızlara taş çıkartır kendisi bence.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:43,6MB
Süre:5,47 dakika

Paola Perego
Şarap gibi İtalyan dilberimiz Paola gene her zamanki gibi aynı anda hem göğüs hemde bacak şova imza atabilme başarısını gösteriyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:11MB
Süre:1,27 dakika

Cristina Del Basso
Cristina severlere gene müjdeler olsun.Biri BBG evinden 2'si konuk olduğu programlardan 3 ayrı videosunu hazırladım.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:40,8MB
Süre:4,48 dakika

Rapidshare
File-upload
Boyut:38,4MB
Süre:4,19 dakika

Rapidshare
File-Upload
Boyut:24,1MB
Süre:3,21 dakika

Eleonora Di Miele ve Ketty Roselli
Eleonora o güzelim sap sarı saçlarına kıymış ama olsun bu küt modelde yakışmış.Görüntüler bir dizi sahnesinden,Eleonora bir hatun aynı anda hem nasıl şeker hemde seksi olabilir konusunda gene ders vermiş.Birde Ketty diye bir hatun var aralarda(kimdir nedir bilmiyorum)

Rapidshare
File-Upload
Boyut:41MB
Süre:2,46 dakika

Cristina Ferreira
Daha önce bir videosunu verdiğim Portekizli güzelimiz,program esnasında gülme krizine tutuluyor o anlarda da güzel bacak görüntüleri veriyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:14,8MB
Süre:1,39 dakika

Valentina Correani
MTV İtalya'nın sempatik güzeli Valentina'dan italyan oturuşlu bir video.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:40,6MB
Süre:5,20 dakika
Her zaman ki gibi çok güzel bir paylaşım olmuş
özellikle christina del basso.. Görünce ayrı bir sevindirik oluyorum

Çok teşekkürler
harika seçmeler, çok teşekkürler..
süper ötesi videolar teşekkürler
süper sin yine harika olmus..........
dostum yine bir video geçidi yapmışsın
mükemmel bir paylaşım olmuş dostum. harikasın...
yine bol içerikli bi konu olmuş,hangisine bakacağını şaşırıyo insan,teşekkürler dostum..+rep
yahu mükemmelsin desem inan az olacakk,yokluğunda baya aradık seni,buralar öksüz kaldı derken bir geldin pir geldim,2 günde bir 20-10 lu video paylaşımları,emeklerin için teşekkürler,LÜTFEN EMEĞE SAYGI..
daha valeria videolarını indiremedim, şimdi birbirinden harika bir sürü video eklemişsin. valla cap'lere bakarak yorum yapıyorum Smile ilk güzelin (sanırım yunan, soyismi yunanca) vücudu süper olunca bikiniler de tam oturuyor. Cristina Urgel, bu nasıl çekim açısıdır, sanırım o cap'leri gördükten sonra videoyu indirmeyen kalmayacaktır. yalnız frikikte Veridiana Mallmann onu da geçmiş... Ela Weber, bu hatunda kesin bir almanlık (germenlik) var, tam bir taş bebek. Cristina Del Basso, bayan gögüs desem, çok kaba olmam herhalde. ve Cristina Ferreira, artık yaz dönemine girdik böyle çoraplı görüntüleri çok az görürüz, ben fazla gecikmeden bütün videoları indirmeye başlayayım. rapid'ler için ayrıca teşekkürler. eline sağlık max8080 +r

ed: komşu yunanistan'dan demişsin, ben hala bu hatun yunanlı olsa gerek diyorum, körlük işte... Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL