HatunVideo.com

Full Versiyon: Cristina Chiabotto-Veronica Maccarrone-Nina Senicar-Lory Del Santo...(22.05.09)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İmzamdaki hanfendiyle ilgili özelden ve mail'den soru yağmuru bir türlü dinmiyorSmileİsmi Federica Fontana arkadaşlar.Gerek benim gerekse başka arkadaşlar tarafından yüklenmiş çeşitli videoları var forumda,arama yapabilen üyeler bulabilir.

İlla imzamdaki halini istiyorum diyenler için,şu başlıkta paylaşmıştım;
http://www.hatunvideo.com/showthread.php?tid=23139

Cristina Chiabotto
Cristina'dan yeni bir video.Gene enfes bir minili ve göğüs dekolteli elbise ve gene enfes bir italyan oturuş.Bundan 10 yıl sonraki nesil,kuracakları forumlarda ''Cristina Chiabotto'nun şu meşhur oturuşlu videolarını arıyorum'' diye çok başlık açıcak benceSmile

Rapidshare
File-Upload
Boyut:35,7MB
Süre:3,27 dakika

Veronica Maccarrone
Kendisi reytingleri yükseltme amacıyla,stüdyoya getirilen şu ''TV Host'' diyebileceğimiz hatunlardan.İlginçtir 20 yıl öncesinin videolarının bile bulunduğu İtalyan sitelerinde bu hatunun tek tük videoları var.Anlaşılan kısa bir süre televizyonlarda fırtına gibi esip,kaybolmuş.

Kameraman direkt bacaklara çalışmış,öyle kısa süreli kaçamak çekimler yok. Gayet güzel bir video.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:16,6MB
Süre:2,58 dakika

Nina Senicar
Daha önce başka videolarını verirkende söyledim ama gerçekten muazzam bir hatun.Bence inanılmaz bir vücudu var.Bu videoda önce Veline programındaki çeşit çeşit göğüs dekolteleri ile harika göğüs manzaraları sunacak,videonun ikinci kısmında başka bir programdan yarışma görüntüleri var(ıslak bikinili halleri)Bu arada yeni öğrendim aslen Sırbistan doğumluymuş.Böylece Slav kökenli hatunların bir kez daha ne kadar çekici oldukları tescillenmiş oldu.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:49MB
Süre:4,34 dakika

Lory Del Santo
Olgun olup da bacak güzelliğinden taviz vermeyen Lory hatunumuz gene karşınızda.Videonun her iki bölümünde de italyan oturuşun en güzel şekilde hakkını veriyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:29,4MB
Süre:3,45 dakika

Pamela David
Arjantinli güzelimiz en son baya bir tezahürat aldı baya da bir indirildi.Devam çalışması ile gene karşınızda.Videonun ilk bölümü Playboy Tv'den gene iç gıdıklayıcı yüz ifadeleri ile üstsüz görüntüleri var.İkinci kısımda takvim çekim görüntüleri var.Üçüncü kısım bir Arjantin kanalından, ıslak t-shirt fantezisi olayı var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:22,5MB
Süre:4,53 dakika

Ana Laura Ribas
Yarı İtalyan yarı Brezilyalı bir hatun.Vakti zamanında bolca İtalyan dizilerinde rol almış.Şu sıralar 40 yaşında filan,pek gözükmüyor ortalıklarda.
Video eski bir video(görüntü kalitesi gayet güzel),gençlik zamanlarından kalma görüntüleri.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:13,6MB
Süre:3,01 dakika

Caterina Balivo
Caterina'nın 2 yeni bir eski videosunun kolajı oldu.2 yeni videoda gene fantezilik masa altı çekimleri var,eski videosunda ise 90 derecelik dik bir açı ile enfes bir italyan oturuşu var.

Not:Videoyu sessiz hazırladım.Caterina'nın bu ses tonuna bir çare bulmak lazımToungue

Rapidshare
File-Upload
Boyut:53MB
Süre:5,12 dakika
nina sencar dan üstünü yok be abicim
ustacim on numara ellerien yuregine saglik cok tesekkurler
enfes videolar, çok teşekkürler..
Nina Senicar en iyisi bence.güzel bi yüzü var.
yine mükemmel iş çıkartmışsın üstad,bu yabancılar başka ya,videoları indirmeden resimleri baktığında bile metkileyi başarıyorlar,paylaşımın ve de o kadar upload için ayırdığın zaman için ahyrıca teşekkür ederim.kolay gelsin..
bu zahmet dolu çalışma için ve alternatif link için tüm rep ler size feda olsun
Üstadım tekrar merhaba,

Bir kez daha insanın aklını başından alan video serisini oluşturmuşsun... Her zaman sile getirdiğim gibi videoların başka hiç bir şekilde bulunamaz ve bir o kadar da çekici olmasına hala akıl sır erdirebilmiş değilim...

Hatunları tek tek değerlendireyim istedim ama özellikle italyan oturuşlarının hepsi birbirinden mükemmel olmuş açıkçası ayıramadım. ANcak italyan oturuşlarının çok çok ötesinde Nina Senicar ablamızın videosu kendine ayrı bir yer bulmuş. Arşivlenmesi zaruri olan bu video, arşivlenmemin yanısıra ablanın güzelliği nedeniyle şahsımda yep yeni bir histerik duruma hasıl olmuş; senden bağımsız olarak bu hatunun diğer videolarını vakit geçirmeden aramama neden olmuştur. Şahsımda oluşan tkıntılı durum nedeniyle, tehessüf ediyorum. Sırbistanın bağrından kopup gelen bu hatunun, umarım showgirl'lik dışında aktrislik çalışmaları da vardır. İleriki günlerde gelebilecek böyle bir video paylaşımı beni can evmden vurur açıkçası...

Son söze geçmeden "Ana" ablamızın tensel ve tinsel dünyamızda yarattığı dalgalanmanın da dikkat çeker boyutta olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Böyle "wow" dedirttiren bir paylaşımın sonunda bize düşen son söz şudur; Eğer İtalyanlar Tanrıça kadar güzelse, Sen Tapınağımızsın... (Hep öyle kal)
yine harika bir calısma olmus . bu italyanlar olmasa biz ne yapacak mısız...
pamela david ve Nina Senicar videoları ayrı bir güzel ellerine sağlık ha bu arada çarkıfelek videoları bittimi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL