HatunVideo.com

Full Versiyon: Antonella Elia-Maria Monse-Michelle Hunziker-Moran Atias...(09.05.09)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Antonella Elia
90'lı yıllarda İtalyan televizyonlarının frikik güzeli.Öyle videoları varki,inanılmaz görüntüler vermiş,seyirciler adeta çıldırmış ama gel gör ki videolar çok eski ve görüntü kaliteleri berbat.Şu hatun bir 10 sene daha geç doğmalıymışSmile

2 ayrı videoyu birleştirdim.İlk kısımda Antonella masa ve sandalye üstünde otururken 2 defa süper frikik veriyor,ikinci kısımda(nispeten biraz daha yeni bir video) gene enfes bir italyan oturuşa imza atmış.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:8MB
Süre:1,32 dakika

Maria Monse
Kendisi olgun bir hatun ama videoyu izleyenler görecek ki,vücut-bacak 10 numara.Bir de muhteşem oturuşlara imza atınca,ortaya bu video çıkmış.Ara sıra kameramana kızıyor,bacaklarımı çekme diyeSmile ama nafile kameraman hep bacaklara çalışıyor.En can alıcı oturuşların zoomlarıda eklenmiştirWink

Rapidshare
File-Upload
Boyut:17,2MB
Süre:2,08 dakika

Michelle Hunziker
Kaç haftadır paylaşmayı düşündüğüm ama hep son anda unuttuğum videoyu bu sefer unutmadım.

Michelle'nin üstünde enfes bir dekolte var.Devamlı öne ve yana eğiliyor,süper göğüs manzaraları veriyor,bir de zoom efekti eklenince ortaya bu güzel video çıkıyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:53,7MB
Süre:3,53 dakika

Fitness
Görüntüler bir Fransız kanalından.Bir salon dolusu enfes hatun egzersiz hareketleri yapıyor ve süper görüntüler veriyor.Tabi burda hatunların popolarının dibinden çekim yapan kameramanıda tebrik etmek lazım.Bu tarz görüntüler beğenilirse,devamıda gelicek,baya sağlam bir kaynak buldum çünkü.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:37MB
Süre:2,30 dakika

Pamela David
Hatunumuz Arjantinli.Coğrafi nedenlerden kaynaklı,Türkiye'de pek bilinmiyor Arjantinli hatunlar.Halbuki Arjantin sadece Tangosu ve Futbolu ile değil hatunları ilede meşhurSmile Hatunumuz her ne kadar Arjantinli olsada,İspanya ve İtalyan televizyonlarına çok sık çıkan birisi.Bu görüntülerde İtalyan televizyonundan.

Ben normalde Playboy görüntülerini pek sevmiyorum.Daha doğrusu A.B.D işi playboy'u sevmiyorum.Amerikan Playboy'unda videonun daha 30. saniyesinde hatun üstünde ne var ne yok çıkarıp,göğüslerini yalamaya başlıyor.Halbuki bu videodaki gibi yarı çıplak,seksi iç çamaşırlı görüntüler, çırıl çıplak bir hatun görüntüsünden daha erotik bence.Videonun çekim bakımından sanatsal kaliteside bence harika.

Bu hatun beğenilirse,devamı gelicek bu aradaWink

Rapidshare
File-Upload
Boyut:21,2MB
Süre:3,39 dakika

Belen Rodriguez
Belen İtalya BBG evinde şanslı 2 erkek yarışmacının konuğu oluyor.Elemanlar şaşkınlıktan ve mutluluktan tam anlamı ile salaklaşıyorAltin Gulus

Belen üstlerine çıkıyor,kucaklarında geziniyor,tüm bunları yaparken 2 tane çok net firikik veriyor.Tüm bunların dışında enfes oturuşlarada imza atıyor.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:37,8MB
Süre:4,56 dakika

Moran Atias
Bu sevimli,şeker hatun hakkında gene kontrolümü kaybedip,destan döktürmeyeceğimSmile İtalyan bölümün takipçileri zaten kendisini iyice tanıdı artık.

Max dergisi için objektif karşısında Moran.Tam anlamı ile bir üstsüz çekim değil ama seksi iç çamaşırı ve kıyafetlerle bence gayet erotik ve seksi bir video.Videoya hiç dokunup,orjinalliğini bozmadım,10 dakikalık bir Moran görseli.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:60MB
Süre:10 dakika
italyanlar tam gaz devam.. özellikle pamela bir harika..
fitness dehşetmiş ya..çok güzel.
dostum yine bir video resitali vermişsin eline sağlık
Antonella Elia, kesinlikle katılıyorum 10 yıl sonra doğabilirmiş, bu nasıl bir oturuştur, küçük dilleri yutturacak cinsten. Michelle Hunziker hiç unutulacak biri mi Smile, bir hatun hem alman hem italyan olursa ancak michelle gibi olur, ben bu hatunun özellikle güzellik yarışmasına katıldığı dönemdeki hallerini çok beğenirim. valla bizde böyle bir fitness programı olsa sanırım göbekli erkek kalmaz, ya da göbek boyutu ikiye katlanır, programı izlerken biten biralardan Altin Gulus diğerleri de göz kamaştırıcı harika videolar. sağol max8080 +r
teşekkürler
üstad emeklerin için çok teşekkürler, başka yerde kolay kolay bulunmayacak paylaşımlar yapıyorsun, kıymeti bilinmeli....
Antonella Elia süper oturmuş teşekkürler.
max8080 işi biliyor tebrikler güzel italyan videolar sundun saol
bu tip çalışmalara bayılyorum yine harika bir çalışma ellerine sağlık
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL