17-04-2009, 08:25 PM
Laura Drzewicka
İtalya BBG evinde Cristina Del Basso'nun kankası.Bence bu hatun daha güzel ama nedense hep Cristina görüntüleri geliyor.
Neyse program sırasında,konu dövmelerden açılmışken,Laura eteğini kaldırıp, poposunun hemen üzerindeki Playboy tavşan dövmesini gösteriyor
ondan sonra bir ara erkek sunucuya eğilip,oral seks hareketi filan yapmaya çalışıyor
Tüm bunların dışında devamlı eteğini şöyle yukarı doğru havalandırıyor,güzel bacak görüntüleri veriyor.Ne diyim,rahat insanlar,programda öyle gece kuşağı yetişkin programı filan değil.Bizim Number One Tv'deki gibi sıradan bir gençlik programı.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:30,4MB
Süre:1,12 dakika
Lisa Dalla Via
Televizyondaki lakabı ile ''Sexy Lisa'' bu lakabı boşuna almadığını bizlere gösteriyor.
Programın adı ''Balls Of Steel'' programda Lisa'nın insanlara gizli kameralar eşliğinde yaptığı seksi şakalar gösteriliyor.Onun dışında stüdyoda Lisa tam anlamı şov yapıyor.Hatun harbiden buram buram seksilik kokuyor.Lisa'nın bu videolarının devamıda gelecek
Ayrıca bu hatunun ''Yılbaşına Özel Paylaşım'' başlığında üstsüz çekimlerinide paylaşmıştım.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:52,1MB
Süre:3,50 dakika
Sara Tommasi
Geçen paylaşımda Sara'yı şöyle bir dekoltesi ile görmüştük.Ben hatunu çok beğendim,dekolte filanda beni kesmez diyenler için,üstsüz hatta zaman zaman altsız
dergi çekimlerinin videosu.
Video Max dergisi için çekilmiştir.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:61MB
Süre:6,19 dakika
Güzel ve Dahi
Kızları yarışma evinde bir görmüştük,şimdide stüdyodaki halleri ile karşınızda.Kısacık etekler,bacaklara yakın çekimler...baya güzel görüntüler var.Aralarda kısa da olsa Sara Varone'nunda görüntüleri var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:50,8MB
Süre:4,09 dakika
Sonia Monroy
Ablamız biraz olgun bir hatun ama taş gibi vücut var.Elbisenin göğüs dekoltesi artık dekolte ötesi olmuş,miniside gayet güzel.Devamlı dekoltesi ile oynayıp,gülüyor.Ara sıra göğüslerede gayet güzel yakın çekimler var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:30,6MB
Süre:2,11 dakika
Silvia Burgio-Antonella Mosetti- Manila Nazzaro-Justine Mattera
Bence İtalya'nın son dönemlerinin en efsanevi videolarından birisi.
Şubat ayının 28'inde şu başlıkta şöyle bir video paylaşmıştım
http://www.hatunvideo.com/showthread.php?tid=22586

Meğer bu olayın sonu imiş
Asıl olay bundan önce başlamış.
Efendim yukarda başlıkta gördüğünüz isimler,önce iç çamaşırları ile teker teker enfes bir dans şovu yapıyorlar.Daha sonrada giyinmeye başlıyorlar, bu arada bol bol sütyenler,jartiyerler,külotlar görüyoruz.Bu ünlüler öyle üfürükten ünlülerde değil hani.Bu paylaşımın devamı gelecek,çünkü bu iç çamaşırlı dans olayını defalarca farklı şekilllerde yapmışlar.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:47,9MB
Süre:3,38 dakika
Moran Atias ve Yurgita Tvarish
Benim sevimli hatunum Moran ve sarışın fıstık Yurgita transpan elbiselerinin içinden gözüken tangaları ile gene seksi bir dans şovu yapıyorlar.Gene bol ten teması ve kalçalara yakın çekimler var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:40,2MB
Süre:3,04 dakika
İtalya BBG evinde Cristina Del Basso'nun kankası.Bence bu hatun daha güzel ama nedense hep Cristina görüntüleri geliyor.
Neyse program sırasında,konu dövmelerden açılmışken,Laura eteğini kaldırıp, poposunun hemen üzerindeki Playboy tavşan dövmesini gösteriyor
ondan sonra bir ara erkek sunucuya eğilip,oral seks hareketi filan yapmaya çalışıyor
Tüm bunların dışında devamlı eteğini şöyle yukarı doğru havalandırıyor,güzel bacak görüntüleri veriyor.Ne diyim,rahat insanlar,programda öyle gece kuşağı yetişkin programı filan değil.Bizim Number One Tv'deki gibi sıradan bir gençlik programı.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:30,4MB
Süre:1,12 dakika
Lisa Dalla Via
Televizyondaki lakabı ile ''Sexy Lisa'' bu lakabı boşuna almadığını bizlere gösteriyor.
Programın adı ''Balls Of Steel'' programda Lisa'nın insanlara gizli kameralar eşliğinde yaptığı seksi şakalar gösteriliyor.Onun dışında stüdyoda Lisa tam anlamı şov yapıyor.Hatun harbiden buram buram seksilik kokuyor.Lisa'nın bu videolarının devamıda gelecek
Ayrıca bu hatunun ''Yılbaşına Özel Paylaşım'' başlığında üstsüz çekimlerinide paylaşmıştım.
Rapidshare
File-Upload
Boyut:52,1MB
Süre:3,50 dakika
Sara Tommasi
Geçen paylaşımda Sara'yı şöyle bir dekoltesi ile görmüştük.Ben hatunu çok beğendim,dekolte filanda beni kesmez diyenler için,üstsüz hatta zaman zaman altsız
dergi çekimlerinin videosu.Video Max dergisi için çekilmiştir.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:61MB
Süre:6,19 dakika
Güzel ve Dahi
Kızları yarışma evinde bir görmüştük,şimdide stüdyodaki halleri ile karşınızda.Kısacık etekler,bacaklara yakın çekimler...baya güzel görüntüler var.Aralarda kısa da olsa Sara Varone'nunda görüntüleri var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:50,8MB
Süre:4,09 dakika
Sonia Monroy
Ablamız biraz olgun bir hatun ama taş gibi vücut var.Elbisenin göğüs dekoltesi artık dekolte ötesi olmuş,miniside gayet güzel.Devamlı dekoltesi ile oynayıp,gülüyor.Ara sıra göğüslerede gayet güzel yakın çekimler var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:30,6MB
Süre:2,11 dakika
Silvia Burgio-Antonella Mosetti- Manila Nazzaro-Justine Mattera
Bence İtalya'nın son dönemlerinin en efsanevi videolarından birisi.
Şubat ayının 28'inde şu başlıkta şöyle bir video paylaşmıştım
http://www.hatunvideo.com/showthread.php?tid=22586

Meğer bu olayın sonu imiş
Asıl olay bundan önce başlamış.Efendim yukarda başlıkta gördüğünüz isimler,önce iç çamaşırları ile teker teker enfes bir dans şovu yapıyorlar.Daha sonrada giyinmeye başlıyorlar, bu arada bol bol sütyenler,jartiyerler,külotlar görüyoruz.Bu ünlüler öyle üfürükten ünlülerde değil hani.Bu paylaşımın devamı gelecek,çünkü bu iç çamaşırlı dans olayını defalarca farklı şekilllerde yapmışlar.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:47,9MB
Süre:3,38 dakika
Moran Atias ve Yurgita Tvarish
Benim sevimli hatunum Moran ve sarışın fıstık Yurgita transpan elbiselerinin içinden gözüken tangaları ile gene seksi bir dans şovu yapıyorlar.Gene bol ten teması ve kalçalara yakın çekimler var.

Rapidshare
File-Upload
Boyut:40,2MB
Süre:3,04 dakika