HatunVideo.com

Full Versiyon: Moran Atias-BBG Evi-Eleonora Pedron-Nina Senicar + İsimsiz (01.04.09)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
EDIT:Alternatif linkleri megaupload olarak yapmıştım.Ama erişim sorunu olabileceği aklımdan çıkmış.Alternatif linkleri Speedy olarak değiştirmeye başladımWink

Fenerbahçe'nin yapmadığını ben yapıyorum ve köklü bir revizyona gidiyorumToungue

Geçen haftasonu Caput önermişti.İlk başta pek sıcak bakmamıştım ama sonra düşününce gayet mantıklı geldiSmile

Haftada bir kere 20 küsür videoluk paylaşım yerine 2,3 günde bir 5'er 6'şar videoluk başlıklar şeklinde devam edeceğim.İtalyan Başlığı haftada bir kere güncelleneceğine böylece 2 günde bir filan güncellenecek.Ayrıca hareketli capslerin sayısı da düşünce sayfa artık daha kolay açılır.

Bu sistemin üyeler tarafından memnuniyetle karşılanacağını düşünüyorum çünkü artık hem rapidshare hem megaupload olmak üzere alternatif linkli paylaşıma devam edeceğimWink

İsimsiz Bir Slovak Hatun
Slovakya'dan gayet sevimli ve tatlı bir sunucu.Stüdyoya mini bir puz pisti koymuşlar.Hatunumuz minisi ile kayarken,yere düşüyor,kalkarkende harika frikik veriyor.Hatta artık olay frikiğinde ötesi şeklinde,çorap,külot,bacak her şey gayet net ortada.Patenlerinide bağlarken gayet güzel bacak görüntüleri veriyor.

Not:En can alıcı kalkış sahnesinin yavaşlatılmış görüntüleride videoda mevcutturWink

Rapidshare
Speedyshare
Boyut:10,19MB
Süre:0,57 dakika

Cristina Del Basso ve Laura Drzewicka(BBG)
Toplamda 2 video var.İlk videoda Laura ve isimsiz hatun gayet güzel kalça görüntüleri veriyor.Cristina'da'da lavaboda uğraşırken göğüs görüntüleri veriyor.

2. videoda,Cristina ve Laura seksi bir şekilde dans ediyor.Baya içi gıdıklayıcı hareketler varSmile Özellikle yüz ifadeleri baya bir kışkırtıcı.

Rapidshare
Speedyshare
Boyut:15,92MB
Süre:1,29 dakika

Rapidshare
Speedyshare
Boyut:18,71MB
Süre:1,13 dakika

Nina Senicar
Daha önce 2 videosunu vermiştim,hatunun gerçekten çok sağlam bir vücudu var.Winrar içinde toplamda 5 video var.O minicik beyaz kıyafetiyle merdivenlerden aşağı inerken saysız defa frikik veriyor.Bu frikikler 2 ayrı videoda da var.Birde vişne çürüğü rengindeki elbisesi ile de gayet net göğüs ucu görüntüleri veriyor.

Rapidshare
Quickshare
Boyut:39,41MB
Toplam Süre:3 dakika

Moran Atias
Daha önce 2 videosunu vermiştim.Gerçekten çok sevimli ve güzel bir yüzü var.Vücut deseniz o ayrı bir konu.Üzerinde incecik bir elbise var,arkadanda ışığı vermişler ve ortaya harika görüntüler çıkmış.İlk giriş sahnesinin yavaşlatılmış versiyonu,video sonunda mevcuttur.

Rapidshare
Quickshare
Boyut:15,81MB
Süre:1,45 dakika

Eleonora Pedron
Toplamda 2 video var.3 farklı kıyafette gözüküyor.Hepsinde minili,oturduğu ve ayakta durduğu görüntülerin bir karışımı.Tek linkte winrar içinde.

Rapidshare
Speedyshare
Boyut:26,37MB
Toplam Süre:4,05 dakika
bence en güzelini yapmışşın videolar hakkında ayrıcada verdiğin bilgilerde süper yani eline emeğine sağlık +r ayriyeten mega da sorun var galiba sayfaya erişim yok diyor başka bir alternatif link kullanırsan sevinirim
süpersin hatta süperinde ötesi slovak hatun neymiş öle ellerine sağlık....
grand Demişki:

bence en güzelini yapmışşın videolar hakkında ayrıcada verdiğin bilgilerde süper yani eline emeğine sağlık +r ayriyeten mega da sorun var galiba sayfaya erişim yok diyor başka bir alternatif link kullanırsan sevinirim

Niye böyle yaptı ki bu megaupload şimdiSad

Dostum,şu anda bu probleme bakıyorum.Bir ayar filan yapmam lazım sanırım.
slovak güzeli ne yapmış öyle ya, daha yeni figure skating'i izledim (küçüklüğümden beri izlediğimden keyif alırım bu spordan) bir kere bile böyle görüntü izlemedim. italyanlar yine muhteşem gözüküyorlar, bunlar adamı çıldırtır, yoldan çıkarır, italya'da yaşasak sonuç kesin hastenelik olma olurdu. eline sağlık dostum +r şu revizyonu fenerbahçe ne zaman yapacak, sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bir de, megaupload'un türkiye erişimi yasaktı bildiğim kadarıyla, ama küçük bir iki işlemle tabi ki bu siteye de girilebiliyor.
dostum bu harika kolaj için alternatif linkler ile yaptıgın güzellik içinde extra teşekkür ederim

linkler konusunda inan daha önceki konularını videolarını ben daha tamamlayamadım rapid yüzündenSad speddy nın gözünü seveyim Smile ama taktir senin tabiki bu konudaWink

emegine saglık +rep
tşklr elibne sağlık
emeğine sağlık üstat
harika görüntüler
harbi on numara vidler olmuş Toungue
videolar ve alternatıf lınkler ıcın saol
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL