27-03-2009, 09:23 PM
Uzun zamandır dandik programlar nedeniyle gerçekleştiremediğim ve aradığım programı bulmamla beraber capslerde hareketli GIF resmine geçtim.
Bence böylesi çok daha iyi oldu.Her video için onlarca resim kalabalığı yerine, tek hareketli bir resim.Üstelik çok daha iyi önizleme imkanı veriyor.
AMA!!!
Burda sizin görüşleriniz benim için çok önemli.Böylesi daha iyi mi oldu? Yoksa eski klasik sistem daha mı iyiydi?En büyük endişem sayfa açılırken kitlenme filan yaşanırmı diye.Birazcık zorlandıktan sonra açılıyorsa bence böylesi daha iyi oldu.Yok hocam çok çok zor açılıyor derseniz,eski sisteme geri dönerim.
Not:Antonelli Mosetti isteğide başlığa eklenmiştir.
Federica Fontana
Daha önce Ludogorie tarafından verilmiş ve linki ölmüş bir video.Tekrar yükleme konusunda hiç tereddüt etmedim,bence muhteşem bir video.Federica yemyeşil renkli gözleriyle,kıpkırmızı rujuyla,sapsarı saçlarıyla,göğüs dekoltesiyle ve minisi ile başka bir dünyadan gelmiş gibi.İnsanın hatuna aşık olası geliyor.
İndir
Boyut:34,7MB
Süre:3,13 dakika

Silvia Abbate
Hatun masaya oturuyor ve ondan sonra bacak şov başlıyor.Kameran bir kaç saniyelik yüz çekiminden sonra direkt bacaklara çalışıyor.Hatunda enfes görüntüler veriyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6,5MB
Süre:0,57 dakika

BBG Evi
Bu tarz görüntüler beğenilir ve istek gelirse paylaşıma devam ederim
Hatunun adı Gionala'ydı sanırım.Bikinisi ile çok rahat bir şekilde duş alıyor, gayet güzel göğüs ve popo görüntüleri veriyor.
İkinci videoda BBG evinin en sansasyonel ismi Cristina Del Basso hem arkadaşının eli hemde kendi eli ile göğüs kalite kontrölü yapıyor.İki videoda tek linkte winrar içinde.
İndir
Boyut:26,8MB
Süre:2,10 dakika

Laura Dora Mazzei
Kameraman aşağıdan yukarı devamlı hatunu süzüyor.Çekimlerin yakınlığıda gayet güzel.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:4,9MB
Süre:0,49 dakika

Eleonora Daniele
Eleonora'dan önce koltukta sonra yüksek sandalyede gayet güzel bacak görüntüleri geliyor.Hatunun bacaklar zaten sütun gibi.
İndir
Boyut:29MB
Süre:3,42 dakika

Çarkı-Göğüs
Çarkıgöğüsler baya bir sevildi,daha önce söz verdiğim gibi bu görüntülere devam ediyoruz.6 farklı hatun 12 göğüs
ve tabiki yavaşlatılmış görüntüler eşliğinde
İndir
Boyut:22,8MB
Süre:4,39 dakika

Rosella Brescia
Bu hatunun bunlarla beraber 4 videosunu yükleyişim.Penelope Cruz'e acayip benziyor.Tam tipik bir Akdeniz hatunu,ben çok beğeniyorum bu hatunu.
1.Video:Nerdeyse 7 dakikalık uzun bir video.Gayet güzel yüz ve bacak görüntüleri var.
2.Video:Rosella mahşeri kalabalığı selamladıktan sonra,koltuğuna oturuyor. Ondan sonra alttan kameraman direkt Rosella'nın bacaklarına çalışıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
İndir
Boyut:57MB
Süre:6,52 dakika

İndir
Boyut:25,2MB
Süre:1,45 dakika

Antonella Mosetti
Atarska'ya Antonella Mosetti sözüm vardı.Antonella minicik bikinisi ile röportaj yapıyor,aralarda da Askmen dergisi için verdiği üstsüz pozların kamera arkası görüntüleri geliyor.Tüm bunların dşından röportaj esnasında da bikinisi ile gayet güzel kalça ve göğüs manzaraları veriyor.
İndir
Boyut:44,7MB
Süre:4,20 dakika

Alessia Piovan Justine Mattera Laura Drzewicka Jeanene Fox
Bu kadar taş gibi hatunu yan yana italyan oturuşlarla izlemek her kula nasip olmaz arkadaşlar
İnsanın bazen başı dönüyor,nereye bakacağını şaşırıyor.
İndir
Boyut:45,9MB
Süre:5,16 dakika

Veridiana Mallmann
Veridiana Adriana Volpe ile beraber çektikleri bir programda bir oyun oynuyor.Defalarca frikik veriyor,alttan çekimlerlede bu frikik görüntüleri daha da güzelleşiyor.Görüntü yavaşlatılmış formattadır,gözden hiç bir şey kaçmıyor anlayacağınız
İndir
Boyut:15,4MB
Süre:1,56 dakika

Cristina Ferreira
Portekiz'den bir hatun.Ben çok beğendim hatunu.Yüzü ve bacakları harika bence.Eğer başka videolarını bulabilirsem,paylaşmaya devam edeceğim.
İndir
Boyut:15MB
Süre:0,46 dakika

Hoara Borselli
Hoara yarı külhanbeyi yerı italyan oturuş tarzı ile gene güzel görüntüler veriyor.Röportaj sırasında yaptığı şov ve dans programlarından da görüntüler geliyor,ki bazıları gerçekten çok güzel görüntüler,özellikle kalça frikiği verdiği tango dansı.
İndir
Boyut:22MB
Süre:1,24 dakika

Marianne Puglia
Daha önce Yılbaşı Özel Paylaşımı başlığında üstsüz çekim görüntülerini vermiştim.Hatunun gerçekten çok sağlam vücudu var.La Fottaria isimli BBG evi tarzında ünlülerin yarıştığı bir programdan görüntüler.Marianne sabah sporunu yaparken,mükemmel kalça görüntüleri veriyor bizlere.
İndir
Boyut:39,3MB
Süre:3,48 dakika

Melissa Satta ve Thais Wiggers
İlk göz ağrım 2 hatun
Forumda ilk paylaşımımı bu iki hatunla yapmıştım.
Gene aynı format,Melissa ve Thais çorap reklamında sütun gibi bacaklarını kullanarak tanıtım yapıyorlar.Bu ikilinin dışında isimsiz taş gibi başka mankenlerde iç çamaşırı tanıtıyorlar.Toplamda 4 video,hepsinin formatı aynı, hepsi tek linkte aynı winrar içinde.
İndir
Boyut:29,2MB
Cristina Chiabotto
Elimde kalan son 2 Cristina videosuda ekledim.2 Ayrı videoda sadece Cristina'nın oturuşlarının olduğu bölümleri kesip birleştirdim.
İndir
Boyut:15,9MB
Süre:2,08 dakika

İsimsiz Bir Hatun ve Alessandra Mussolini
Videoda başka hatunlarda var ama en önemli iki hatun bu.İkisi devamlı bacak bacak üstüne atıyor ve güzel manzaralar veriyor.Özellikle ismini öğrenemediğim beyazlı hatun tam bir bacak güzeli.Sağdaki siyahlı hatun ise 2. Dünya Savaşı sırasında İtalya'nın faşist lideri Benito Mussolini'nin torunu Alessandra Mussolini.Görüntü yavaşlatılmıştır bu arada.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:4MB
Süre:1,03 dakika

Sara Tommasi
Minisi ve göğüs dekoltesi ile Sara karşınızda.Birde frikik veriyor.
İndir
Boyut:22,6MB
Süre:1,05 dakika

Maria Grazia Cucinotta
Bayan göğüs her zamanki göğüs dekoltesi ve fileli çorapları ile bir programa konuk.Program dışında Maria'nın gençlik görüntüleri veya dizi ve sinema sahne görüntüleride var.
İndir
Boyut:28,9MB
Süre:3,02 dakika

Adriana Volpe
Adriana böyle oturmaya devam ettikçe daha çok hatunvideo'ya konuk olur. Bu oturuşun başka versiyonlarını daha önce paylaşmıştım ama her geçen sefer dahada cesurlaşıyor.Eskiden bacak arasını kamera gelince kapatırdı, artık onuda yapmıyor,öyle rahat rahat oturuyor
İndir
Boyut:29,7MB
Süre:2 dakika

Alexa Chung
Biliyorum bu hatun pek tutulmadı
en son Alexa paylaşımım sadece 15 defa indirildi.Genelde az indirilen hatunları bir daha paylaşmıyorum,sevilmedi bu hatun diye.Ama Alexa konusunda yapabileceğim bir şey yok
Çok sevimli,çok şeker kız.Mini deseniz minisi gayet mini,bacaklarıda gayet güzel. Bu son video ben ve diğer 15 kişiye gelsin
İndir
Boyut:20,7MB
Süre:2,22 dakika

Bence böylesi çok daha iyi oldu.Her video için onlarca resim kalabalığı yerine, tek hareketli bir resim.Üstelik çok daha iyi önizleme imkanı veriyor.
AMA!!!

Burda sizin görüşleriniz benim için çok önemli.Böylesi daha iyi mi oldu? Yoksa eski klasik sistem daha mı iyiydi?En büyük endişem sayfa açılırken kitlenme filan yaşanırmı diye.Birazcık zorlandıktan sonra açılıyorsa bence böylesi daha iyi oldu.Yok hocam çok çok zor açılıyor derseniz,eski sisteme geri dönerim.
Not:Antonelli Mosetti isteğide başlığa eklenmiştir.
Federica Fontana
Daha önce Ludogorie tarafından verilmiş ve linki ölmüş bir video.Tekrar yükleme konusunda hiç tereddüt etmedim,bence muhteşem bir video.Federica yemyeşil renkli gözleriyle,kıpkırmızı rujuyla,sapsarı saçlarıyla,göğüs dekoltesiyle ve minisi ile başka bir dünyadan gelmiş gibi.İnsanın hatuna aşık olası geliyor.
İndir
Boyut:34,7MB
Süre:3,13 dakika

Silvia Abbate
Hatun masaya oturuyor ve ondan sonra bacak şov başlıyor.Kameran bir kaç saniyelik yüz çekiminden sonra direkt bacaklara çalışıyor.Hatunda enfes görüntüler veriyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6,5MB
Süre:0,57 dakika

BBG Evi
Bu tarz görüntüler beğenilir ve istek gelirse paylaşıma devam ederim
Hatunun adı Gionala'ydı sanırım.Bikinisi ile çok rahat bir şekilde duş alıyor, gayet güzel göğüs ve popo görüntüleri veriyor.İkinci videoda BBG evinin en sansasyonel ismi Cristina Del Basso hem arkadaşının eli hemde kendi eli ile göğüs kalite kontrölü yapıyor.İki videoda tek linkte winrar içinde.
İndir
Boyut:26,8MB
Süre:2,10 dakika

Laura Dora Mazzei
Kameraman aşağıdan yukarı devamlı hatunu süzüyor.Çekimlerin yakınlığıda gayet güzel.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:4,9MB
Süre:0,49 dakika

Eleonora Daniele
Eleonora'dan önce koltukta sonra yüksek sandalyede gayet güzel bacak görüntüleri geliyor.Hatunun bacaklar zaten sütun gibi.
İndir
Boyut:29MB
Süre:3,42 dakika

Çarkı-Göğüs
Çarkıgöğüsler baya bir sevildi,daha önce söz verdiğim gibi bu görüntülere devam ediyoruz.6 farklı hatun 12 göğüs
ve tabiki yavaşlatılmış görüntüler eşliğindeİndir
Boyut:22,8MB
Süre:4,39 dakika

Rosella Brescia
Bu hatunun bunlarla beraber 4 videosunu yükleyişim.Penelope Cruz'e acayip benziyor.Tam tipik bir Akdeniz hatunu,ben çok beğeniyorum bu hatunu.
1.Video:Nerdeyse 7 dakikalık uzun bir video.Gayet güzel yüz ve bacak görüntüleri var.
2.Video:Rosella mahşeri kalabalığı selamladıktan sonra,koltuğuna oturuyor. Ondan sonra alttan kameraman direkt Rosella'nın bacaklarına çalışıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
İndir
Boyut:57MB
Süre:6,52 dakika

İndir
Boyut:25,2MB
Süre:1,45 dakika

Antonella Mosetti
Atarska'ya Antonella Mosetti sözüm vardı.Antonella minicik bikinisi ile röportaj yapıyor,aralarda da Askmen dergisi için verdiği üstsüz pozların kamera arkası görüntüleri geliyor.Tüm bunların dşından röportaj esnasında da bikinisi ile gayet güzel kalça ve göğüs manzaraları veriyor.
İndir
Boyut:44,7MB
Süre:4,20 dakika

Alessia Piovan Justine Mattera Laura Drzewicka Jeanene Fox
Bu kadar taş gibi hatunu yan yana italyan oturuşlarla izlemek her kula nasip olmaz arkadaşlar
İnsanın bazen başı dönüyor,nereye bakacağını şaşırıyor.İndir
Boyut:45,9MB
Süre:5,16 dakika

Veridiana Mallmann
Veridiana Adriana Volpe ile beraber çektikleri bir programda bir oyun oynuyor.Defalarca frikik veriyor,alttan çekimlerlede bu frikik görüntüleri daha da güzelleşiyor.Görüntü yavaşlatılmış formattadır,gözden hiç bir şey kaçmıyor anlayacağınız

İndir
Boyut:15,4MB
Süre:1,56 dakika

Cristina Ferreira
Portekiz'den bir hatun.Ben çok beğendim hatunu.Yüzü ve bacakları harika bence.Eğer başka videolarını bulabilirsem,paylaşmaya devam edeceğim.
İndir
Boyut:15MB
Süre:0,46 dakika

Hoara Borselli
Hoara yarı külhanbeyi yerı italyan oturuş tarzı ile gene güzel görüntüler veriyor.Röportaj sırasında yaptığı şov ve dans programlarından da görüntüler geliyor,ki bazıları gerçekten çok güzel görüntüler,özellikle kalça frikiği verdiği tango dansı.
İndir
Boyut:22MB
Süre:1,24 dakika

Marianne Puglia
Daha önce Yılbaşı Özel Paylaşımı başlığında üstsüz çekim görüntülerini vermiştim.Hatunun gerçekten çok sağlam vücudu var.La Fottaria isimli BBG evi tarzında ünlülerin yarıştığı bir programdan görüntüler.Marianne sabah sporunu yaparken,mükemmel kalça görüntüleri veriyor bizlere.
İndir
Boyut:39,3MB
Süre:3,48 dakika

Melissa Satta ve Thais Wiggers
İlk göz ağrım 2 hatun
Forumda ilk paylaşımımı bu iki hatunla yapmıştım.Gene aynı format,Melissa ve Thais çorap reklamında sütun gibi bacaklarını kullanarak tanıtım yapıyorlar.Bu ikilinin dışında isimsiz taş gibi başka mankenlerde iç çamaşırı tanıtıyorlar.Toplamda 4 video,hepsinin formatı aynı, hepsi tek linkte aynı winrar içinde.
İndir
Boyut:29,2MB
Cristina Chiabotto
Elimde kalan son 2 Cristina videosuda ekledim.2 Ayrı videoda sadece Cristina'nın oturuşlarının olduğu bölümleri kesip birleştirdim.
İndir
Boyut:15,9MB
Süre:2,08 dakika

İsimsiz Bir Hatun ve Alessandra Mussolini
Videoda başka hatunlarda var ama en önemli iki hatun bu.İkisi devamlı bacak bacak üstüne atıyor ve güzel manzaralar veriyor.Özellikle ismini öğrenemediğim beyazlı hatun tam bir bacak güzeli.Sağdaki siyahlı hatun ise 2. Dünya Savaşı sırasında İtalya'nın faşist lideri Benito Mussolini'nin torunu Alessandra Mussolini.Görüntü yavaşlatılmıştır bu arada.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:4MB
Süre:1,03 dakika

Sara Tommasi
Minisi ve göğüs dekoltesi ile Sara karşınızda.Birde frikik veriyor.
İndir
Boyut:22,6MB
Süre:1,05 dakika

Maria Grazia Cucinotta
Bayan göğüs her zamanki göğüs dekoltesi ve fileli çorapları ile bir programa konuk.Program dışında Maria'nın gençlik görüntüleri veya dizi ve sinema sahne görüntüleride var.
İndir
Boyut:28,9MB
Süre:3,02 dakika

Adriana Volpe
Adriana böyle oturmaya devam ettikçe daha çok hatunvideo'ya konuk olur. Bu oturuşun başka versiyonlarını daha önce paylaşmıştım ama her geçen sefer dahada cesurlaşıyor.Eskiden bacak arasını kamera gelince kapatırdı, artık onuda yapmıyor,öyle rahat rahat oturuyor

İndir
Boyut:29,7MB
Süre:2 dakika

Alexa Chung
Biliyorum bu hatun pek tutulmadı
en son Alexa paylaşımım sadece 15 defa indirildi.Genelde az indirilen hatunları bir daha paylaşmıyorum,sevilmedi bu hatun diye.Ama Alexa konusunda yapabileceğim bir şey yok
Çok sevimli,çok şeker kız.Mini deseniz minisi gayet mini,bacaklarıda gayet güzel. Bu son video ben ve diğer 15 kişiye gelsin
İndir
Boyut:20,7MB
Süre:2,22 dakika