20-03-2009, 11:27 PM
Sonia Ferrer ve Michela Vittoria Brambilla istekleride eklenmiştir.
Alessia Marcuzzi
Bu programda Alessia'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
1.Video: Program bir İtalyan programı için gayet normal başlıyor.Sunucu frikik yakalamak için Alessia'dan rahat oturmasını istiyor.Alessia utangaç genç kız triplerinde(bugüne kadar kim bilir kaç frikik vermiştir bilerek) elleri ile bacaklarının arasını kapatıyor.Daha sonra italyan oturuşlu ve biraz göğüs dekolteli bir şekilde program devam ederken bir hatun çıkıyor ortaya ve Alessia'nın dudaklara vantuz gibi yapışıyor,bu olay yerde de devam ediyor
2.Video:Tip olarak,yanında bizim tecavüzcü Çoşkun'un bile daha efendi duracağı adam Alessia'nın arkasına yapışıp fordluyor.Alessia çok direniyor ama nafile
İndir
Boyut:31,4MB
Süre:3,36 dakika

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:7,8MB
Süre:0,35 dakika

Alessia Merz
Alessia'nın eski bir videosu.Bu hatun şu anda 40'lı yaşlarında filan,yüzüne bir sürü estetik yaptırmış ve bu bebek gibi güzelliğin içine etmiş
malesef
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:9,4MB
Süre:1,01 dakika

Cristina Chiabotto
Bacak güzelimiz Cristina'dan 2 video.İlk video 90 mb filandı,baya bir sıkıştırdım.
İndir
Boyut:46,6MB
Süre:6,52 dakika

İndir
Boyut:17,9MB
Süre:1,21 dakika

Paola Perego
Yılların eskitemediği bir İtalyan dilberi.Hatunun yaş kaç oldu hala 18 yaşındaki gibi bacakları var.Özellikle çorap severler kaçırmayın.Videoda önce etekli hali var sonra kısa ve dar şortu ile sahneye çıkıyor.
İndir
Boyut:41,3MB
Süre:3,28 dakika

Cristina Del Basso
Cristina altındaki kumaş parçası ile 3,4 defa frikik veriyor.Mini etek demeye dilim varmadı gerçekten miniden de öte bir şey olmuş,oturduğunda da kaçınılmaz son gelmiş.
İndir
Boyut:16,1MB
Süre:1,22 dakika

Vania Rupena
Vania'dan 2 video, ayrı ayrı vermektense winrar'a attım.İlk video yeni bir video sayılır.Gayet güzel italyan oturuşlu bir video.2. video Vania'nın model olduğu günlerden kalma.Beyaz jartiyer ve iç çamaşırı ile fantezilik görüntüler sergilemiş.
İndir
Boyut:23,9MB

Barbara Francesca Ovieni
Bu hatunu tanımlayabilecek en iyi kelime TV Hostesi olur sanırım.Orada bulunmasının tek nedeni,baldır-bacak-kalça şov yapması.Dar ve kısa elbisesi ile bir oturuyor bir uzanıyor.Bir ara Fransız Hizmetçi kadın rolü yapıyor,temizlik yaparken eğiliyor,tabi kameramanlar hemen kalçaya yapışıyor
İndir
Boyut:32,2MB
Süre:3,45 dakika

Alena Seredova
Daha önce Incubus tarafından verilmiş ve linki ölmüş.Bence yeniden hatırlanmayı fazlasıyla hak eden bir video.Alena minisi ve göğüs dekoltesi ile güzel bacak ve göğüs görüntüleri veriyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:3,8MB
Süre:0,59 dakika

Michela Vittoria Brambilla
Burdan Altılıganyan'a teşekkür ediyorum,bu hatunu bana hatırlattığı için. Bu hatunun videoları vardı bende zaten ama hep unutmuşum paylaşmayı.
Kendisi İtalya'nın sayılı zengin bir ailenin kızı.İlk başlarda spikerlik yapıyordu daha sonra parti kurdu siyasete atıldı,ailesininde zenginliği ve İtalya başbakanı Berlusconi ile dostlukları sayesinde de İtalya'nın turizm bakanı oldu.Hatunun her oturuşu ayrı bir jartiyer şovudur
Jartiyerini göstermezse olmaz.Toplamda 2 video
Her iki taraf yalansada,Berlusconi ile beraber oldukları yazıldı,çizildi.Bence Berlusconi bu ablamızın tadına kesin bakmıştır
İndir
Boyut:13,1MB
Süre:1,24 dakika

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6MB
Süre:1,02 dakika

Sonia Ferrer
Hasan34'e sözüm vardı yeni Sonia paylaşım için
Ayrıca Rapid sayfama baktığımda en son Sonia paylaşımımın indirilme sayısı 3 haneli rakamlara ulaştı.Anlaşılan baya bir beğenildi Sonia.Bundan sonrada Sonia Ferrer paylaşımlarım devam edecek
Birbirinden farklı 6 video hazırladım.Kimisi 6 Mb lık Kimisi 10 Mb lık bunları ayrı ayrı vermektense hepsini tek videoda birleştirdim ve sıkıştırdım.Hepsinde de minili.
İndir
Boyut:26,2MB
Süre:5,38 dakika

Roberta Capua
Roberta'dan göğüs dekolteli bir elbise.Kameraman ara sıra göğüslerin içine girecek kadar yakınlaşıyor
İndir
Boyut:25,5MB
Süre:2,05 dakika

Mariona Xucla
İspanya'dan gayet güzel bacakları olan spiker bir ablamız karşınızda.
İndir
Boyut:22,4MB
Süre:1,42 dakika

Elisabetta Gregoraci
Elisabetta gene sörf tahtası üzerinde.Hatundan gene süper manzaralar geliyor.
İndir
Süre:2,17 dakika

Joana Duarte
Portekiz'den bir italyan oturuşlu bir dizi sahnesi.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6,5MB
Süre:0,53 dakika

Nathalie Caldonazzo
Yılların eskitemediği bir diğer İtalyan dilber.Pek öyle olgun kadın fantezim yoktur aslında
ama bu hatun gerçekten bambaşka.Nerdeyse 15 yıl önce çektiği film görüntülerini izliyorum,şu anda ki hali ile arasındaki fark nerdeyse yok denilecek kadar az.
İndir
Boyut:12,3MB
Süre:1,32 dakika

Brigitta Bulgari
Daha önce Incubus tarafından verilmiş ama linki ölmüş bir başka İtalyan efsane videosu.Üzerindeki kıyafet-gecelik karışımı ile Brigitta karşınızda.
İndir
Boyut:19,6MB
Süre:2,11 dakika

Adriana Volpe
İtalyan bölümün bir diğer klasikleşen hatunu oldu artık.Gene Adriana ve tabiki gene bacak-italyan oturuş.En ofsayt oturuşların zoomlu ve yavaşlatılmış görüntüleride videoda mevcuttur.
İndir
Boyut:13MB
Süre:0,57 dakika

Silvia Laubenbacher
Almanya'dan Silvia.Devamlı aynı pozisyonda oturuyor bir uzak çekim bir yakım çekim.Çorap severlere tavsiye ederim
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:7,1MB
Süre:1,10 dakika

Bettina Cramer
Alman erkeklerin nerdeyse totemini yapıp tapınacakları Betina huzurlarınızda. Geyik yapmıyorum,Alman sitelerine bakıyorum,adamlar nerdeyse bu hatun için ölecekler.Eyvallah hoş hatun filanda,abartmayın be Alman gençleri
Ne hatunlar gördük biz
Neyse bu videoda sandalye ile uğraşırken Betina baya bir eğiliyor ve göğüs frikiğini veriyor.En can alıcı göğüs sahnelerinin yavaşlatılmış anlarıda videoda mevcuttur.
İndir
Boyut:16,2MB
Süre:1,11 dakika

Luana Ravegnini
90'lardan kalma eski bir video.Ama görüntü kalitesi güzel.Tipik bir İtalyan Tv şovu.Komedi ile karışık bol baldır-bacak-göğüs görüntüleri.Hatta şunu da söyleyebilirim,capsler videoyu yeterince iyi anlatamıyor.
İndir
Boyut:23,3MB
Süre:1,58 dakika

Alessia Marcuzzi
Bu programda Alessia'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir

1.Video: Program bir İtalyan programı için gayet normal başlıyor.Sunucu frikik yakalamak için Alessia'dan rahat oturmasını istiyor.Alessia utangaç genç kız triplerinde(bugüne kadar kim bilir kaç frikik vermiştir bilerek) elleri ile bacaklarının arasını kapatıyor.Daha sonra italyan oturuşlu ve biraz göğüs dekolteli bir şekilde program devam ederken bir hatun çıkıyor ortaya ve Alessia'nın dudaklara vantuz gibi yapışıyor,bu olay yerde de devam ediyor

2.Video:Tip olarak,yanında bizim tecavüzcü Çoşkun'un bile daha efendi duracağı adam Alessia'nın arkasına yapışıp fordluyor.Alessia çok direniyor ama nafile

İndir
Boyut:31,4MB
Süre:3,36 dakika

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:7,8MB
Süre:0,35 dakika

Alessia Merz
Alessia'nın eski bir videosu.Bu hatun şu anda 40'lı yaşlarında filan,yüzüne bir sürü estetik yaptırmış ve bu bebek gibi güzelliğin içine etmiş
malesefİndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:9,4MB
Süre:1,01 dakika

Cristina Chiabotto
Bacak güzelimiz Cristina'dan 2 video.İlk video 90 mb filandı,baya bir sıkıştırdım.
İndir
Boyut:46,6MB
Süre:6,52 dakika

İndir
Boyut:17,9MB
Süre:1,21 dakika

Paola Perego
Yılların eskitemediği bir İtalyan dilberi.Hatunun yaş kaç oldu hala 18 yaşındaki gibi bacakları var.Özellikle çorap severler kaçırmayın.Videoda önce etekli hali var sonra kısa ve dar şortu ile sahneye çıkıyor.
İndir
Boyut:41,3MB
Süre:3,28 dakika

Cristina Del Basso
Cristina altındaki kumaş parçası ile 3,4 defa frikik veriyor.Mini etek demeye dilim varmadı gerçekten miniden de öte bir şey olmuş,oturduğunda da kaçınılmaz son gelmiş.
İndir
Boyut:16,1MB
Süre:1,22 dakika

Vania Rupena
Vania'dan 2 video, ayrı ayrı vermektense winrar'a attım.İlk video yeni bir video sayılır.Gayet güzel italyan oturuşlu bir video.2. video Vania'nın model olduğu günlerden kalma.Beyaz jartiyer ve iç çamaşırı ile fantezilik görüntüler sergilemiş.
İndir

Barbara Francesca Ovieni
Bu hatunu tanımlayabilecek en iyi kelime TV Hostesi olur sanırım.Orada bulunmasının tek nedeni,baldır-bacak-kalça şov yapması.Dar ve kısa elbisesi ile bir oturuyor bir uzanıyor.Bir ara Fransız Hizmetçi kadın rolü yapıyor,temizlik yaparken eğiliyor,tabi kameramanlar hemen kalçaya yapışıyor

İndir
Boyut:32,2MB
Süre:3,45 dakika

Alena Seredova
Daha önce Incubus tarafından verilmiş ve linki ölmüş.Bence yeniden hatırlanmayı fazlasıyla hak eden bir video.Alena minisi ve göğüs dekoltesi ile güzel bacak ve göğüs görüntüleri veriyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:3,8MB
Süre:0,59 dakika

Michela Vittoria Brambilla
Burdan Altılıganyan'a teşekkür ediyorum,bu hatunu bana hatırlattığı için. Bu hatunun videoları vardı bende zaten ama hep unutmuşum paylaşmayı.
Kendisi İtalya'nın sayılı zengin bir ailenin kızı.İlk başlarda spikerlik yapıyordu daha sonra parti kurdu siyasete atıldı,ailesininde zenginliği ve İtalya başbakanı Berlusconi ile dostlukları sayesinde de İtalya'nın turizm bakanı oldu.Hatunun her oturuşu ayrı bir jartiyer şovudur
Jartiyerini göstermezse olmaz.Toplamda 2 videoHer iki taraf yalansada,Berlusconi ile beraber oldukları yazıldı,çizildi.Bence Berlusconi bu ablamızın tadına kesin bakmıştır

İndir
Boyut:13,1MB
Süre:1,24 dakika

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6MB
Süre:1,02 dakika

Sonia Ferrer
Hasan34'e sözüm vardı yeni Sonia paylaşım için
Ayrıca Rapid sayfama baktığımda en son Sonia paylaşımımın indirilme sayısı 3 haneli rakamlara ulaştı.Anlaşılan baya bir beğenildi Sonia.Bundan sonrada Sonia Ferrer paylaşımlarım devam edecek
Birbirinden farklı 6 video hazırladım.Kimisi 6 Mb lık Kimisi 10 Mb lık bunları ayrı ayrı vermektense hepsini tek videoda birleştirdim ve sıkıştırdım.Hepsinde de minili.
İndir
Boyut:26,2MB
Süre:5,38 dakika

Roberta Capua
Roberta'dan göğüs dekolteli bir elbise.Kameraman ara sıra göğüslerin içine girecek kadar yakınlaşıyor

İndir
Boyut:25,5MB
Süre:2,05 dakika

Mariona Xucla
İspanya'dan gayet güzel bacakları olan spiker bir ablamız karşınızda.
İndir
Boyut:22,4MB
Süre:1,42 dakika

Elisabetta Gregoraci
Elisabetta gene sörf tahtası üzerinde.Hatundan gene süper manzaralar geliyor.
İndir
Süre:2,17 dakika

Joana Duarte
Portekiz'den bir italyan oturuşlu bir dizi sahnesi.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:6,5MB
Süre:0,53 dakika

Nathalie Caldonazzo
Yılların eskitemediği bir diğer İtalyan dilber.Pek öyle olgun kadın fantezim yoktur aslında
ama bu hatun gerçekten bambaşka.Nerdeyse 15 yıl önce çektiği film görüntülerini izliyorum,şu anda ki hali ile arasındaki fark nerdeyse yok denilecek kadar az.İndir
Boyut:12,3MB
Süre:1,32 dakika

Brigitta Bulgari
Daha önce Incubus tarafından verilmiş ama linki ölmüş bir başka İtalyan efsane videosu.Üzerindeki kıyafet-gecelik karışımı ile Brigitta karşınızda.
İndir
Boyut:19,6MB
Süre:2,11 dakika

Adriana Volpe
İtalyan bölümün bir diğer klasikleşen hatunu oldu artık.Gene Adriana ve tabiki gene bacak-italyan oturuş.En ofsayt oturuşların zoomlu ve yavaşlatılmış görüntüleride videoda mevcuttur.
İndir
Boyut:13MB
Süre:0,57 dakika

Silvia Laubenbacher
Almanya'dan Silvia.Devamlı aynı pozisyonda oturuyor bir uzak çekim bir yakım çekim.Çorap severlere tavsiye ederim
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:7,1MB
Süre:1,10 dakika

Bettina Cramer
Alman erkeklerin nerdeyse totemini yapıp tapınacakları Betina huzurlarınızda. Geyik yapmıyorum,Alman sitelerine bakıyorum,adamlar nerdeyse bu hatun için ölecekler.Eyvallah hoş hatun filanda,abartmayın be Alman gençleri
Ne hatunlar gördük biz
Neyse bu videoda sandalye ile uğraşırken Betina baya bir eğiliyor ve göğüs frikiğini veriyor.En can alıcı göğüs sahnelerinin yavaşlatılmış anlarıda videoda mevcuttur.
İndir
Boyut:16,2MB
Süre:1,11 dakika

Luana Ravegnini
90'lardan kalma eski bir video.Ama görüntü kalitesi güzel.Tipik bir İtalyan Tv şovu.Komedi ile karışık bol baldır-bacak-göğüs görüntüleri.Hatta şunu da söyleyebilirim,capsler videoyu yeterince iyi anlatamıyor.
İndir
Boyut:23,3MB
Süre:1,58 dakika