13-03-2009, 10:49 PM
ALTERNATİF LİNK İSTEKLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMAM BUNDAN SONRAKİ 2. MESAJDA
Not:Sabino Stilo ve Alice Belletto alternatif SPEEDY linkleri eklenmiştir.
Antonella Mosetti
Antonella daracık,minicik ve yarı transparan kıyafeti ile hem kalça hemde bacak şov yapıyor,kaçırmayın derim
İkinci videoda ayakta durduğu ve oturduğu görüntüler var.
İndir
Boyut:48,9MB
Süre:4 dakika

İndir
Boyut:16,1MB
Süre:1,24 dakika

Lisa Fusco
Kendisini tanımayanlar için şöyle bir açıklama yapıyım;bacak konusunda yüksek lisans sahibidir
Her programda mutlaka yapar bir şov.
İndir
Boyut:20,6MB
Süre:1,46 dakika

Paola Ferrini
Gayet güzel bir italyan oturuş.Tabi burda her zaman diyorum ama İtalyan kameramanları tebrik etmek lazım
Harika çekim açıları ile güzel bir video.
İndir
Boyut:16MB
Süre:1,10 dakika

Caterina Balivo
Caterina Balivo'nun bence en muhteşem 2 videosu.İnternette birbirinin aynısı çok Caterina Balivo videosu bulabilirsiniz ama inanın bu ikisini hele ki ikincisini çok zor bulursunuz.Arşivimin 2 taş bacı videolarıdır
1.Video:Caterina kısacık eteği ile yüksek sandalyede enfes bir oturuş yapmış,kameramanda yakın çekimlerle harika görüntüler yakalamış.
2.Video:Caterina'nın eski bir videosudur.Resimler anlatıyor herşeyi zaten. Yaptığı baldır,bacak şov,ilerde televizyonda ne kadar kalıcı olacağına dair açık bir mesaj olmuş
İndir
Boyut:21MB
Süre:2,23 dakika

İndir-Rapid
İnidr-Speedy
Boyut:4,5MB
Süre:0,47 dakika

Lory Del Santo
Lory fileli çorapları ve minisi ile koltuğa bir uzanıyor bir oturuyor.Ara sırada bacaklarını mıncıklıyor
Kaçırılmaması gereken bir başka video.
İndir
Boyut:22,8MB
Süre:1,38 dakika

Mietta
Hatunun soyadını bir türünü öğrenemedim
Diyceksiniz ''bize ne lan soyadından'' ama ben takarım kafayı böyle şeylere
Neyse resimler zaten anlatıyor italyan oturuşu.Ara sırada ayağa kalkıyor. En can alıcı oturuşun yavaş çekim hali videonun sonunda mevcuttur.
İndir
Boyut:18,1MB
Süre:2,06 dakika

Frikik Kombinasyonu
Süper bir video olmuş
İtalyan televizyonlarında yaşana frikiklerin bir kolajı olmuş.Çeşit çeşit frikikler tek videoda.Ben tanıyabildiklerimin ismini sayıyım;Elisabetta Gregoraci,Ilary Blasi,Sonia Grey,Paola Berego ve ismini bilemediklerim. Resimler haricinde daha frikiklerde var videoda.Görüntüyüde biraz yavaşlattım,gözden hiç bir şey kaçmasın diye.
İndir
Boyut:19,2MB
Süre:2,27 dakika

Alice Bellotto
Sempatik ve güzel spor programı hostesi kızımız Alice minisi ve bacakları ile İtalya Ligi özetlerine renk katıyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:8,8MB
Süre:0,57 dakika

Federica Fontana
Federica gene masa üstünde,bu sefer frikik yok ama
sadece oturuş var.
İndir
Boyut:17,1MB
Süre:1,11 dakika

Alexa Chung
İngiltere'den gayet sempatik ve sevimli Alexa karşınızda.Hatunda bir takıntı keşfettim
Devamlı ellerini bacaklarının arasına sokuyor.Neyse capsler yeterince anlatıyor sanırım minileri ve bacakları,Toplamda 3 video.
İndir
Boyut:13,9MB
Süre:1,30 dakika

İndir
Boyut:26,8MB
Süre:4,32 dakika

İndir
Boyut:22,3MB
Süre:1,55 dakika

Adriana Volpe
Adriana çok fena çalkalıyor,etek bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor.Videoyu biraz yavaşlattım,çizgiden geri dönen frikik vari görüntüler var
İndir
Boyut:8,5MB
Süre:1,04 dakika

Debora Salvalaggio ve Claudia Galanti
Debora ve Claudia ikilisi bu sefer seksi hizmetçi kadın rolündeler.Gene jartiyerler ve miniler var.Capslerin biraz bulanık olduğuna bakmayın,video gayet kaliteli.Devamlı kıpır kıpır seksi dans şov yaptıkları için görüntüleri yakalamakta zorlandım biraz
İndir
Boyut:25MB
Süre:1,52 dakika

Çarkı-Göğüs
İtalya çarkıfeleğinden göğüs manzaraları gene karşınızda.Daha önceki buna benzer çalışmam baya bir indirildi,anlaşılan bu tarz amatör çalışmalarda seviliyor
Bu çalışmanın gerisi gelicek.Toplamda 3 video var,ayrı ayrı vermektense winrar'a attım 3 videoyu.Videolar yavaşlatılmış görüntülerdir.
İndir
Boyut:18MB

Angelica Russo
Oldukça eski bir video.Angelica'dan italyan oturuşlu bir video.
İndir
Süre:1,26 dakika

Sabina Stilo
Öyle aman aman güzel bir yüzü yok belki ama bence bacakları fena değil. Oturuşuda gayet güzel.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:9,3MB
Süre:2,10 dakika

Not:Sabino Stilo ve Alice Belletto alternatif SPEEDY linkleri eklenmiştir.
Antonella Mosetti
Antonella daracık,minicik ve yarı transparan kıyafeti ile hem kalça hemde bacak şov yapıyor,kaçırmayın derim
İkinci videoda ayakta durduğu ve oturduğu görüntüler var.İndir
Boyut:48,9MB
Süre:4 dakika

İndir
Boyut:16,1MB
Süre:1,24 dakika

Lisa Fusco
Kendisini tanımayanlar için şöyle bir açıklama yapıyım;bacak konusunda yüksek lisans sahibidir
Her programda mutlaka yapar bir şov.İndir
Boyut:20,6MB
Süre:1,46 dakika

Paola Ferrini
Gayet güzel bir italyan oturuş.Tabi burda her zaman diyorum ama İtalyan kameramanları tebrik etmek lazım
Harika çekim açıları ile güzel bir video.İndir
Süre:1,10 dakika

Caterina Balivo
Caterina Balivo'nun bence en muhteşem 2 videosu.İnternette birbirinin aynısı çok Caterina Balivo videosu bulabilirsiniz ama inanın bu ikisini hele ki ikincisini çok zor bulursunuz.Arşivimin 2 taş bacı videolarıdır
1.Video:Caterina kısacık eteği ile yüksek sandalyede enfes bir oturuş yapmış,kameramanda yakın çekimlerle harika görüntüler yakalamış.
2.Video:Caterina'nın eski bir videosudur.Resimler anlatıyor herşeyi zaten. Yaptığı baldır,bacak şov,ilerde televizyonda ne kadar kalıcı olacağına dair açık bir mesaj olmuş

İndir
Boyut:21MB
Süre:2,23 dakika

İndir-Rapid
İnidr-Speedy
Boyut:4,5MB
Süre:0,47 dakika

Lory Del Santo
Lory fileli çorapları ve minisi ile koltuğa bir uzanıyor bir oturuyor.Ara sırada bacaklarını mıncıklıyor
Kaçırılmaması gereken bir başka video.İndir
Boyut:22,8MB
Süre:1,38 dakika

Mietta
Hatunun soyadını bir türünü öğrenemedim
Diyceksiniz ''bize ne lan soyadından'' ama ben takarım kafayı böyle şeylere
Neyse resimler zaten anlatıyor italyan oturuşu.Ara sırada ayağa kalkıyor. En can alıcı oturuşun yavaş çekim hali videonun sonunda mevcuttur.
İndir
Boyut:18,1MB
Süre:2,06 dakika

Frikik Kombinasyonu
Süper bir video olmuş

İtalyan televizyonlarında yaşana frikiklerin bir kolajı olmuş.Çeşit çeşit frikikler tek videoda.Ben tanıyabildiklerimin ismini sayıyım;Elisabetta Gregoraci,Ilary Blasi,Sonia Grey,Paola Berego ve ismini bilemediklerim. Resimler haricinde daha frikiklerde var videoda.Görüntüyüde biraz yavaşlattım,gözden hiç bir şey kaçmasın diye.
İndir
Boyut:19,2MB
Süre:2,27 dakika

Alice Bellotto
Sempatik ve güzel spor programı hostesi kızımız Alice minisi ve bacakları ile İtalya Ligi özetlerine renk katıyor.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:8,8MB
Süre:0,57 dakika

Federica Fontana
Federica gene masa üstünde,bu sefer frikik yok ama
sadece oturuş var.İndir
Boyut:17,1MB
Süre:1,11 dakika

Alexa Chung
İngiltere'den gayet sempatik ve sevimli Alexa karşınızda.Hatunda bir takıntı keşfettim
Devamlı ellerini bacaklarının arasına sokuyor.Neyse capsler yeterince anlatıyor sanırım minileri ve bacakları,Toplamda 3 video.İndir
Boyut:13,9MB
Süre:1,30 dakika

İndir
Boyut:26,8MB
Süre:4,32 dakika

İndir
Boyut:22,3MB
Süre:1,55 dakika

Adriana Volpe
Adriana çok fena çalkalıyor,etek bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor.Videoyu biraz yavaşlattım,çizgiden geri dönen frikik vari görüntüler var

İndir
Boyut:8,5MB
Süre:1,04 dakika

Debora Salvalaggio ve Claudia Galanti
Debora ve Claudia ikilisi bu sefer seksi hizmetçi kadın rolündeler.Gene jartiyerler ve miniler var.Capslerin biraz bulanık olduğuna bakmayın,video gayet kaliteli.Devamlı kıpır kıpır seksi dans şov yaptıkları için görüntüleri yakalamakta zorlandım biraz

İndir
Boyut:25MB
Süre:1,52 dakika

Çarkı-Göğüs
İtalya çarkıfeleğinden göğüs manzaraları gene karşınızda.Daha önceki buna benzer çalışmam baya bir indirildi,anlaşılan bu tarz amatör çalışmalarda seviliyor
Bu çalışmanın gerisi gelicek.Toplamda 3 video var,ayrı ayrı vermektense winrar'a attım 3 videoyu.Videolar yavaşlatılmış görüntülerdir.İndir
Boyut:18MB

Angelica Russo
Oldukça eski bir video.Angelica'dan italyan oturuşlu bir video.
İndir
Süre:1,26 dakika

Sabina Stilo
Öyle aman aman güzel bir yüzü yok belki ama bence bacakları fena değil. Oturuşuda gayet güzel.
İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:9,3MB
Süre:2,10 dakika