HatunVideo.com

Full Versiyon: Lisa Fusco-Paola Ferrini-Antonella Mosetti.....21 Video(13.03.09)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ALTERNATİF LİNK İSTEKLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMAM BUNDAN SONRAKİ 2. MESAJDAWink

Not:Sabino Stilo ve Alice Belletto alternatif SPEEDY linkleri eklenmiştir.

Antonella Mosetti
Antonella daracık,minicik ve yarı transparan kıyafeti ile hem kalça hemde bacak şov yapıyor,kaçırmayın derimSmile İkinci videoda ayakta durduğu ve oturduğu görüntüler var.

İndir
Boyut:48,9MB
Süre:4 dakika

İndir
Boyut:16,1MB
Süre:1,24 dakika

Lisa Fusco
Kendisini tanımayanlar için şöyle bir açıklama yapıyım;bacak konusunda yüksek lisans sahibidirAltin GulusHer programda mutlaka yapar bir şov.

İndir
Boyut:20,6MB
Süre:1,46 dakika

Paola Ferrini
Gayet güzel bir italyan oturuş.Tabi burda her zaman diyorum ama İtalyan kameramanları tebrik etmek lazımAltin Gulus Harika çekim açıları ile güzel bir video.

İndir
Boyut:16MB
Süre:1,10 dakika

Caterina Balivo
Caterina Balivo'nun bence en muhteşem 2 videosu.İnternette birbirinin aynısı çok Caterina Balivo videosu bulabilirsiniz ama inanın bu ikisini hele ki ikincisini çok zor bulursunuz.Arşivimin 2 taş bacı videolarıdır

1.Video:Caterina kısacık eteği ile yüksek sandalyede enfes bir oturuş yapmış,kameramanda yakın çekimlerle harika görüntüler yakalamış.

2.Video:Caterina'nın eski bir videosudur.Resimler anlatıyor herşeyi zaten. Yaptığı baldır,bacak şov,ilerde televizyonda ne kadar kalıcı olacağına dair açık bir mesaj olmuşSmile

İndir
Boyut:21MB
Süre:2,23 dakika

İndir-Rapid
İnidr-Speedy
Boyut:4,5MB
Süre:0,47 dakika

Lory Del Santo
Lory fileli çorapları ve minisi ile koltuğa bir uzanıyor bir oturuyor.Ara sırada bacaklarını mıncıklıyorAltin Gulus Kaçırılmaması gereken bir başka video.

İndir
Boyut:22,8MB
Süre:1,38 dakika

Mietta
Hatunun soyadını bir türünü öğrenemedimAltin Gulus Diyceksiniz ''bize ne lan soyadından'' ama ben takarım kafayı böyle şeylereToungue
Neyse resimler zaten anlatıyor italyan oturuşu.Ara sırada ayağa kalkıyor. En can alıcı oturuşun yavaş çekim hali videonun sonunda mevcuttur.

İndir
Boyut:18,1MB
Süre:2,06 dakika

Frikik Kombinasyonu
Süper bir video olmuşAltin Gulus
İtalyan televizyonlarında yaşana frikiklerin bir kolajı olmuş.Çeşit çeşit frikikler tek videoda.Ben tanıyabildiklerimin ismini sayıyım;Elisabetta Gregoraci,Ilary Blasi,Sonia Grey,Paola Berego ve ismini bilemediklerim. Resimler haricinde daha frikiklerde var videoda.Görüntüyüde biraz yavaşlattım,gözden hiç bir şey kaçmasın diye.

İndir
Boyut:19,2MB
Süre:2,27 dakika

Alice Bellotto
Sempatik ve güzel spor programı hostesi kızımız Alice minisi ve bacakları ile İtalya Ligi özetlerine renk katıyor.

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:8,8MB
Süre:0,57 dakika

Federica Fontana
Federica gene masa üstünde,bu sefer frikik yok amaAltin Gulus sadece oturuş var.

İndir
Boyut:17,1MB
Süre:1,11 dakika

Alexa Chung
İngiltere'den gayet sempatik ve sevimli Alexa karşınızda.Hatunda bir takıntı keşfettimSmile Devamlı ellerini bacaklarının arasına sokuyor.Neyse capsler yeterince anlatıyor sanırım minileri ve bacakları,Toplamda 3 video.

İndir
Boyut:13,9MB
Süre:1,30 dakika

İndir
Boyut:26,8MB
Süre:4,32 dakika

İndir
Boyut:22,3MB
Süre:1,55 dakika

Adriana Volpe
Adriana çok fena çalkalıyor,etek bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor.Videoyu biraz yavaşlattım,çizgiden geri dönen frikik vari görüntüler varSmile

İndir
Boyut:8,5MB
Süre:1,04 dakika

Debora Salvalaggio ve Claudia Galanti
Debora ve Claudia ikilisi bu sefer seksi hizmetçi kadın rolündeler.Gene jartiyerler ve miniler var.Capslerin biraz bulanık olduğuna bakmayın,video gayet kaliteli.Devamlı kıpır kıpır seksi dans şov yaptıkları için görüntüleri yakalamakta zorlandım birazAltin Gulus

İndir
Boyut:25MB
Süre:1,52 dakika

Çarkı-Göğüs
İtalya çarkıfeleğinden göğüs manzaraları gene karşınızda.Daha önceki buna benzer çalışmam baya bir indirildi,anlaşılan bu tarz amatör çalışmalarda seviliyorSmile Bu çalışmanın gerisi gelicek.Toplamda 3 video var,ayrı ayrı vermektense winrar'a attım 3 videoyu.Videolar yavaşlatılmış görüntülerdir.

İndir
Boyut:18MB

Angelica Russo
Oldukça eski bir video.Angelica'dan italyan oturuşlu bir video.

İndir
Boyut:16MB
Süre:1,26 dakika

Sabina Stilo
Öyle aman aman güzel bir yüzü yok belki ama bence bacakları fena değil. Oturuşuda gayet güzel.

İndir-Rapid
İndir-Speedy
Boyut:9,3MB
Süre:2,10 dakika

Son zamanlarda alternatif link için çok istek gelmeye başladı.Biliyorum,sonuçta bu foruma Türk ünlüler için geliyor üyeler.Orda zaten yeterince rapid linkleri var,birde burda da rapid gelince üyeler hoş karşılamıyor.Ama inanın bende gıcıklığına rapid koymuyorum.Beni paylaşımlarımdan tanımışsınızdır artık,ben yabancı forumlardan bulduğum linkleri yapıştırmıyorum.Bütün videolara virtualdub ile logo ekliyorum,bir çok video zaten yıllardır benim zaten arşivimde olan videolar.Bir çoğu çok uzun videolar,aralarda bir sürü gereksiz sahneler var,ben bunları virtualdub ile kesiyorum,en gerekli sahneleri birleştiriyorum,capsler alıyorum,rapid'e yüklüyorum.Uzun lafı kısası bir çok paylaşımım en az 3,4 akşamlık çalışma sonucu oluşuyor.

Herşeyden öte,ben zamanında eşşeklik edip okula hiç gitmeyip hala okul belası ile uğraşan bir insanımSmileDiğer taraftan yarı/tam zamanlı bir mühendislik bürosunda çalışıyorum.Yani anlayacağınız arkadaşlar,bu alternatif link konusunda beni maruz görün. Çoğu zaman sadece rapid'e bile upload yaparken(ki işin en son kısmı oluyor artık) bile yoruluyorum.

Ha bundan sonra şöyle yapacağım,10MB altı videolarda alternatif speedy linki koyacağım.

Umarım beni anlayışla karşılarsınızWink

Ve çok sevgili sömürücü üyeler;

Nasıl olsa burası İtalyan başlığı anasını satıyım,ne olacak ki sömür mantığı içerisinde olduğunuzu biliyorum.Son zamanlarda bir çok video nerdeyse 80 hatta 100 kez filan indiriliyor ama nedense bu yüksek rakamları yorumlarda göremiyoruz.Ama gerçekten önemli değil.Ben zevk alıyorum bu videoları paylaşmaktan,şevkimi asla kıramayacaksınız.

SON OLARAK YORUMLARINI ESİRGEMEYEN TÜM ÜYELERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.GÜZEL İLETİLERİ GÖRDÜKÇE,İNSANIN DAHADA PAYLAŞASI GELİYORWink
çok sağol kardeşim eline yüreğine sağlık ayrıca bu hatunların hiçbirini tanımıyordum ama şimdi ben de öle bi yer edindiler ki unutana bu hatunlar haram olsun...
çok güzel videolar teşekkürler
bu kadar video arasından bir tane bile vasat diyeceğimiz tarzda bir görüntü çıkmaz mı. valla çıkmıyor, hepsi birbirinden olay görüntüler. italya'da capture alanlar bu işin zevkini asıl çıkaranlar. onlarda frikik her an olası. bizde ise genelde saatlerce kaydediyorsun 1 dk görüntü bile zar zor çıkıyor, o da bunların yanında oldukça kapalı kalıyor. bu harika konu için eline sağlık +r
şu sıralar rapid yine en iyi tercih gibi duruyor, her ne kadar zorluk üzerine zorluk çıkarsada. son 2 haftada neredeyse 1 gb lık dosyamı silmişler, yine de en uzun ömürlüsü o.    
eline sağlık çok güzel paylaşım olmuş.
sen bildiğin gibi yap böylede güzel rapid linklerin en sağlamı oluyo videolar süper emeğine sağlık...
ellerine emegine saglık dostum alabildigimi aldım valla süper paylasım olmus...
abicim ellerin dert görmesin tek kelimeyle harika bir çalışma
Seni tutana aşk olsun bee abi.Caput'unda dediği gibi;hani şöyle "ulan ben bunu beğenmedim,bunu koymasaymış daha iyi olurmuş" gibi bir laf eminim hiçbirimizin ağzından çıkmayacaktır.Her şey yerli yerinde,iltizamlı,inanılmaz düzenlenerek,gene harikulade bi paylaşım sunularak önümüzde;senin sayende...
Senin her konun böyle olacaksa,o zaman;bu bölümde senin konunu beklemek gerçektende çok büyük bir zevk olur ve diğer konularına baktığımız zaman sen bu çizgide gitmeye devam edeceksin anlaşılanWink
Rapid olayına gelirsek;eskiden bende bu siteden hoşlanmazdım ama daha yeni yeni mucizelerini anlıyorum.Yani bi linki uzun ömürlü tutan başka bi site;bunun ayarında ben hiç göremedim internet âleminde,diğerleri de görmemiş olacak ki artık bütün internet sitelerinde %75 rapidshare sitesi kullanıyo.Bu yüzden tabiki bu kadar çok video olan bir konuda,özelliklede rapidshare olanlarda ben şahsen premium hesabım olmadığından ötürü baya zorlanıyorum ama yani sende bi konu için o kadar zahmetlere giriştin,biz sömürücülerde bu zahmete girmeliyiz benceWink
2.mesajında ne demek istediğini anladım dostum,güzel bir düşünce hani olmasa da olurdu sen yeter ki;paylaşım yap,biz her türlü onları indirmeye mahkumuz ama gene de bizleri düşündüğün için sağol var olWink
Bu kadar güzel bir konuya daha yazılacak çok şey var ama yazım gittikçe-okundukça sıkılıyorlardır okuyanlar sanırım(Okumayan bile vardır tabikiWink)Bu yüzden son sözler;iyi ki bu siteye üye olmuşsun,iyi ki arşivinin kapılarını bizlere açtın ve iyi ki sürekli-devamlı paylaşmaya devam ediyorsun,sağol var olWink
Tüm videolar için çok teşekkürler dostum,şimdiden sabırsızlanıyorum,diğer konunda ki hatunların fiziği içinWinkPaylaşım için çok teşekkürler...+repWink
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL