26-12-2006, 02:51 AM
26-12-2006, 03:47 AM
cevat kardes, eline emegine saglik yaw, bu ne kizlarmis boole. ucu de guzel i guzel sarisinlar. verdikleri pozlar da harika yani. sagolasin paylasimin icin.
26-12-2006, 11:23 AM
AMAN ALLAH'IM. Öldümde cennete bu hurilerin yanına mı düştüm. Cevat kardeşim bunlar Playboy'un komşu kızları değil. Bunlar huri. Kevser ırmağında yıkanıp beni bekliyorlar. Geliyorum huriler geliyorum. Ama hani huriler siyah nurdan saçları yaratılmıştı. Tenleri çok beyaz bir nurdandı. E o zaman bunlar kim? Tamam buldum bunlar sabah benim gibi geç kalkanlar için uyandırılmak (ve uyarılmak) için Nescafe ya da Ülker Cafe Crown servisinden arkadaşlar. ÜÇÜ BİRARADA. Cafe Crown fındık, sade ve karamel. Sevdim ben bu işi. Bundan sonra Cevat kardeşim bu arkadaşlarla uyanmak istiyorum. Bundan sonra da bu ÜÇÜ BİR ARADA için +rep ve beş puan veriyorum. CAFE CROWN ARASI, CAFE CROWN, CAFE CROWN
26-12-2006, 07:10 PM
Delicevat kardeşim ellerine sağlık
18-04-2007, 10:32 PM
emeğine sağlık
19-04-2007, 12:49 AM
emegine saglik kardes
sana repler benden ++++++++
bu üc hatun hugh hefnerlan bir arada yasiyor bizim burda mtv de her gün yayin var hugh hefner nin bunnyleri
iri gögüslü orta yasit olanla belki evlenecekmis bizim hugh hefner
suanda 81 yasinda oldu 10 gün önce yani 9 sunda dogum günü vardi
burdan onada happy birthday big pimp daddy
and god bless u and the playboy magazine
hehehe
sana repler benden ++++++++
bu üc hatun hugh hefnerlan bir arada yasiyor bizim burda mtv de her gün yayin var hugh hefner nin bunnyleri
iri gögüslü orta yasit olanla belki evlenecekmis bizim hugh hefner
suanda 81 yasinda oldu 10 gün önce yani 9 sunda dogum günü vardi
burdan onada happy birthday big pimp daddy
and god bless u and the playboy magazine
hehehe
25-06-2007, 09:09 PM
bu üç güzel hatun için sağolasın