HatunVideo.com

Full Versiyon: Melissa Satta Çok Sexy 15.08.2008 (Yeni Resimler Eklendi)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Şimdi farkettim bu benim 200. mesajım olmuş.Öyle bir niyetim yoktu ama madem denk gelmiş 200. mesajın şerefine olsun bu konuSmile

hatun çok güzelmiş resimler için tşk.
gercekten cok güzel hatunmus.tanimiyorum ama fizigi harika.cok güzel pozlar vermis.hosuma gitti.paylasim icin tesekürler.
Hatun İtalya'da Striscia La Notizia die bir programda show girllik yapıyor.Süper görüntüler çıkıyor programdan.Eğer hoşunuza gittiyse Melissa'nın resimlerini eklemeye devam edebilirim bu topice.
saol kardes güzel hatun nereli
İtalyan oluor kendisiSmile
vala resimler gayet hoş hatunu kendisi zati bombaymış elinde varsa daha esirgeme bu hatunu ii ekmek çıkar bundan..Smileemeğine sağlık +R
agamemnonTM Demişki:

vala resimler gayet hoş hatunu kendisi zati bombaymış elinde varsa daha esirgeme bu hatunu ii ekmek çıkar bundan..Smileemeğine sağlık +R

Ekmek buğdaydan yapılır,hatundan değil...
Bu hatundan yapılsa yapılsa bonfile yapılır yanında ayran,kuru soğan,marul,domates,ekmek oturup afiyetle yenir;paylaşana da eline sağlık denilip rep gönderilir

Madem beğenildi devamı gelsin.Talebe göre devamı da gelebilirSmile

Edit:Arkadaşlar şimdi farkettim resimlerin bazıları üzerine tıklayınca büyümüyor.Ama önizleme yaptığımda böyle bir sorun yaşamıyor.Hatam nerdedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfalar: 1 2
Referans URL