HatunVideo.com

Full Versiyon: Joanna Krupa Maxim Germany 9/2008(10.08.2008)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

güzellik budur işte, eline sağlık. +r

almancam rezalettir, yani yok denecek kadar az, ama yine de fotoğraflardan bilgi edinmeye çalıştım, artık anladığım kadarıyla,  4 yaşında ailesiyle amerika'ya, chicago'ya gitmiş, model olma amacıyla Los Angeles'a gitmiş... tutturdum mu Altin Gulus
ama ingilizcem iyidir, fransızcam fena sayılmaz. bu dillerde fotograflar koyarsan iyi çeviririm yani... Altin Gulus
caput Demişki:

güzellik budur işte, eline sağlık. +r

almancam rezalettir, yani yok denecek kadar az, ama yine de fotoğraflardan bilgi edinmeye çalıştım, artık anladığım kadarıyla,  4 yaşında ailesiyle amerika'ya, chicago'ya gitmiş, model olma amacıyla Los Angeles'a gitmiş... tutturdum mu Altin Gulus
ama ingilizcem iyidir, fransızcam fena sayılmaz. bu dillerde fotograflar koyarsan iyi çeviririm yani... Altin Gulus

İyi güldürdün caput herkes hatunla ilgilenirken sen yazılarla ilgileniyorsunAltin Gulus...
Zaten nickinin anlamı da baş,kafaSmile...
Yani kafanı kullanıyorsunWink

Gelelim hatuna sade bir güzelliği var gelecek vaadediyor...
Ellerine sağlık
İşte erotizmin güzel örneklerinden biri.. çok teşekkürler dostum..+rep
gercekten türkiyede bole bi dergi çıkrmak lazım ya saol kardes
harika heryerde bunlari ariyordum ..özellile iyi kalitede olmasi süper ..emegine saglik
Bittim vallahi
hatun güzelmiş gerçekten,süper de pozlar vermiş yeni yeni yüzler tanımak iyi oluyo,teşekkürler dostum +R
alman ablanın ismini ilk kez duyuyorum...
süpermiş... resimler için teşekkürler.
2. ve 5. pozlar enfes sunum için tşkler
Referans URL