HatunVideo.com

Full Versiyon: Teen Choice Ödülleri 2008 (07.08.2008)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kim Kardashian,kirsten bell,rachel bilson,scarlett johansson,selena gomez,vanessa hudgens,blake lively,jessica stroup,jojo,kathraine mcphee,miley cyrus,fergie ve Mariah Carey..

Free Image Hosting
Tüm süper güzeller bu ödül töreninde toplanmış, bize de seyretmek düşüyor.. enfes bir paylaşım.. emeğine sağlık dostum..++rep
teen choise ödülleri nedir, en yetenekli gençler mi, ama hangi kategorilerde?

hepsi birbirinden şık, ama benim ilk üç sıralamam şöyle:

1. Rachel Bilson
2. turuncu elbiseli
3. Kirsten Bell

eline sağlık ArkinLee çok güzel bir paylaşım olmuş. +r
hepsi cillop gibi hatunlar saol
hatunların hepsi felaket görünüyo böyle birarada olmalarıda ayrı bi güzel,teşekkürler dostum +R
Karpuz sergisi gibi hatun sergisi olmuş(benzetme için kusura bakmayın)...
Ellerine sağlık..+r
Hatunların hepsi birbirinden şahane.Ellerine sağlık +rep
son günlerde gördüğüm en mükemmel çalışma harikasın arkınlee hatunların hepsi seçmece teşekkürler
gerçekten güzel bir çalışma olmuş..FoxTV sponsorluğunda bir ödül töreni galiba.Oyunculuk üzerine gibi geldi ilk bakışta.Bu Fergie falan oraya oturmaya gitmek için para alıyordur kesin.Davetli ayağına,gecenin kalitesini arttırma çabası içinde kanallar,sponsorlar dünya para veriyorlar bunlara,P.Hilton'lara...Amerika'da ünlü olduktan sonra HAYAT(!) ne kolay...
vanessa hudgens ne güzel hatunmuş öle yaw feci yamuldum vala hatuna..Altin Gulus scarlette herzaman favorilerimden biri olmuştur zati..Wink emeğine sağlık dostum +R
Sayfalar: 1 2
Referans URL