HatunVideo.com

Full Versiyon: Nereida Gallardo`nun silikonlari(05.08.2008)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun sıkılıp terkettiği eski sevgilisi Nereida Gallardo, yeni silikonlarını göstermek için eski üstsüz güneşlenme ve denize girme taktiğini uyguluyor!...

Free Image Hosting
şu silikona bi ısınamadım gitti, kıyafet altında güzel duruyor ama hiç bir şey yokken kötü...
keşke yanındaki hatunun daha fazla resmi olsaymış. eline sağlık. +r
Silikon ama gayet güzel gözüküyor...
Ellerine sağlık..+r
arkınlee yine farkını konuşturmuşsun Altin Gulus kaliteli çalışma kusursuz hatun c.ronaldo gitsin çalım atsın sağa sola şu güzeller güzeli hatun sıkılıpta bırakılırmı. s.lizbonda oynarken 3. sınıf sambacı kızlarla takılan adam m.united'da oynuyor diye beğenmez olmuş kimseyi. +repsiz geçmem ben bu hatunu
hatun süpermiş sansürde koymamışlar resimlere hayret Altin Gulus teşekkürler dostum +R
gerçekten resimler çok kaliteli...Bugün gemma olsun,nereida olsun Ronaldo'nun kulakları çok çınlamıştır Türkiye taraflarındanAltin GulusGerçekten çok antipatik bulduğum bu hatunu bana sevdirme ihtimali yarattın yaToungue Sağolasın....+REP
Silikonda olsa gayet hoş duruyorlar.. paylaşım için teşekkürler dostum..+rep
sagol tanistirdigin icin hatunu silikonlari iyi yapmislar
hic silikon gibi degil doktorlar bu isi bilio güzel olmus resimler adamın icini gıcıklıo yaw...
göğüsleri süper eline sağlık teşekküler.
Sayfalar: 1 2
Referans URL