HatunVideo.com

Full Versiyon: Lost dizisinin bebek yüzlü minyon tipli sexy güzeli Emilie de Ravin (Claire) 03.08.08
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Dünyayı peşinden sürükleyen milyonlarca izleyicisi hatta fanatiği olan lost dizisinin 1.sezonunun güzel hamilesi 2-3-4. sezonlarının güzel annesi dizideki adı claire kendi adı Emilie de Ravin olan sexy yıldız. The hills have eyes filminde brenda rolünde ilk kez karşımıza çıkmıştı ancak lost ile tanındı ve sevildi.Avustralyanın nicole kidmandan sonra yetiştirdiği ve vizyona sunduğu bir aktriss bakalım nicole kidmanın başarısını yakalaya bilecekmi?  tabi sizlerin değerli yorumlarına bakarak az çok fikir sahibi olabiliriz Altin Gulus nede olsa hatunvideo.com'un üyeleri zevk sahibi insanlar bakalım Emilie hakkında neler düşünüyorlar hep birlikte görelim Cool

Free Image Hosting
Free Image Hosting

hakikaten çok sempatik yuzu var guzel capsler emegine sağlık
çok dadlu ya saol
hatun fena degil.yani güzelde ama birseyler eksik.ben lost hayraniyim.simdiye kadar her bölümüne baktim.dört gözlen yeni bölümlerini bekliyorum..güzel calisma olmus bence.lost simdiye kadar izledigim en iyi dizi oldugu icin sana rep.paylasim icin tesekürler.Wink
Lost'u izlemem birkaç kere rastgeldik.Ama o dizi Cnbc-e'de yayınlansaydı var yaa..O Evangelina zaten dehşet..Bir de esmer bir hatun var,"ALLAH'ım bu ne vücut" dedirtiyorAltin GulusBu kızı tam çıkaramadım,belki o hamilelik dönemine rastgeldi ama şirin birşey.Ellerine sağlık dost...
Bir lost hayranı olaraktan resimleri tek tek alıyorum.. Resimler oldukça da kaliteli.. Emeğine sağlık dostum + rep
yüzü çok güzel eline sağlık teşekkürler.
çok güzel hatunmuş gerçekten,emeğine sağlık dostum...
Son 5-6 resim süper ötesi.
bu kadın lost ta en beüendiğim kişidir. güzel ve tatlı bir yüzü var pay. için teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans URL