HatunVideo.com

Full Versiyon: Çıtır Kalomira Tam 500 Fotosuyla Huzurunuzda...29.07.2008
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
YUNANİSTAN'I BU SENE EUROVISION'DA TEMSİL EDEN ÇITIR KALOMIRA SARANTIS TAM 500 FOTOĞRAFIYLA BU TOPICTE...

YahooYahooYahoo
ÇILDIRACAKSINIZ! DELİRECEKSİNİZ! AŞIK OLACAKSINIZ!
YahooYahooYahoo
NOT:SADECE İLK 10 FOTOĞRAF BÜYÜK BOYLUDUR. DİĞERLERİNİ ÜZERİNE TIKLAYARAK BÜYÜTEBİLİRSİNİZ.RESİMLER ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN SAYFANIN YÜKLENMESİ ZAMAN ALABİLİR.BİRAZ BEKLEYİNİZ.

YahooYahooYahoo
BİRİCİK AŞKIMI KALOMIRA SARANTIS'I SİZLERLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.

YahooYahooYahoo
İYİ SEYİRLER...
YahooYahooYahoo
HANİ BENİM REPLERİM ??? Altin Gulus

[/url]

BİRAZ SOLUKLAN CANIM Altin GulusAltin GulusAltin Gulus

AA İYİCE ABARTTINIZ DİNLENİN BİRAZ KALBİNİZE YAZIK Altin GulusAltin GulusAltin Gulus

NASIL AŞIK OLUNMAYACAK GİBİ DEĞİL DİMİ ???

KALOMİRANIN ÇOK ÖZEL WALLPAPERLARI ÇOK YAKINDA BURADA...

YahooYahooYahooYahooYahooYahooYahooYahooYahoo
öhh be Altin Gulus usta süpersin ellerine sağlık.....
yine iyi bir arşiv yapmışsın teşekkürler dostum +rep bu güzel çalışmaya...
devamını da bekleriz...
alkislamak lazim.bu hatunu forumda daha hic görmemistim.gercekten cok süper bir calisma olmus ama moralini bozmak istemem cünkü anlasilan cok emek harcamissin.resimlerin cogunda site reklami var.bu aralar bakiyorumda kimse takmiyor bizde bundan sonra ozaman reklamli resimler paylasak.galiba o yasak kalkti.paylasim icin tesekürler.
vayy harika resimler canlı performansını çok beğenmiştim resimleride çok renkli ve çekiciymiş
bılader elıne saglık harıka fotolar valla
tanıdıgım en sexi hatunlardan biridir
anaam onlar ne öle bi anda Altin Gulus
ArkinLee Demişki:

alkislamak lazim.bu hatunu forumda daha hic görmemistim.gercekten cok süper bir calisma olmus ama moralini bozmak istemem cünkü anlasilan cok emek harcamissin.resimlerin cogunda site reklami var.bu aralar bakiyorumda kimse takmiyor bizde bundan sonra ozaman reklamli resimler paylasak.galiba o yasak kalkti.paylasim icin tesekürler.

vala harcadığın emeğe dicek lafım yok belli bayada uğraşmıssın emeğine sağlık ama bu bölümün belli kuralları var arkın dostumunda dediği gibi site reklamlarının yanında büyük resimde eklemek yasak ama görülüyoki artık site reklamları pek dikkat çekmiyo heralde yada seninde dediğin gibi öle bi yasak yok artık dostum..
guzel bir çalışma olmuş hatunu yakından tanımış olduk Altin Gulus
tşkler...
Sayfalar: 1 2
Referans URL