su ana kadar izleyen 56 kisiye sesleniyorum haddim olmadan ama dayanamadim.
yuh, hem de kocaman bir yuh, aralik ayinin playboy dergisine bedava ulastiniz ama en azindan bir tesekkur bile etmediniz. yaziklar olsun be. ne diyeyim baska.
aga cok sagolasin eline emegine saglik. rep feda olsun bu calismaya.
dötürmüşün eline emegine saglık
ellerine saglık be hocam cok guzel bir paylasıkm teşekkürler
Ömür kardeş şimdi bende ulaşıyorum. Ama caps yok ve mb çok. Arkadaşlar benim gibi 56 K lı ise normaldir, kızma. Ayrıca herkes senin ve benim gibi sanırım yoruma emek harcamııyor. Tabi hem Ludogorie hemde Peşmet ve diğer arkadaşlar gibi müthiş iş başaran bu insanlara yeterince saygı göstermiyorlar. Ama bi konuda haklısın daha fazla yorum (bu alan için diyemiyorum) ve +rep hakediyorlar. Bu 56 kişi adına ben özür diliyorum. Zaten işin ucunda Peşmet varsa muhteşem olmuştur. Eh Playboy'da fena sayılmaz

)
Emeğe saygı lütfen bir mesajı teşekkürü çok görmeyelim ekleyen kardeşe. Teşekkürler dostum.
buraya bir güzellik yapmışsınız ama yarım saattir indirecek bir adres bulamıyorum arkadaşlar nereden indireceğiz yardımcı olursanız sevinirim...
buraya bir güzellik yapmışsınız ama yarım saattir indirecek bir adres bulamıyorum arkadaşlar nereden indireceğiz yardımcı olursanız sevinirim...
Dostum
BURAYA bas.Acilan sayfada "FREE"ye bas sonra.Bekle sayac geriye dogru saysin.Bittikten sonra karakterleri gir ve indir dosyayi.