HatunVideo.com

Full Versiyon: Rihanna Sarı ve Lacivet Yakışmış 29-07-2008
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
sarı laciverti bilmemde ben orda siyah bi hatun ve beyaz duvar görüyorum, asıl yakışan renkler bunlar bence SmileSmile teşekkürler
ayrıca avatar"ındaki kızada hastayım, ondanda bi resim çalışması bekleriz, oda bizden "rock"cı vede siyah beyazAltin GulusAltin Gulus
gerçekten çok yakışmış güzel paylaşım
Güzel hatun ama kendini satmasını bilmiyor maalesef.
güsel olmuş dostum eline sağlık renklerin uyumunada sölencek bişey yok yanii ilk 3 capsi çıkartırsak tam bi sarı lacivert hegomanyası olcakmış..Altin Gulus
bu kadına bu saçlar hiç gitmiyo :S ama cok saolun sunum icin
güzel bir siyah inci
Kimdi16 Demişki:

sarı laciverti bilmemde ben orda siyah bi hatun ve beyaz duvar görüyorum, asıl yakışan renkler bunlar bence SmileSmile teşekkürler
ayrıca avatar"ındaki kızada hastayım, ondanda bi resim çalışması bekleriz, oda bizden "rock"cı vede siyah beyazAltin GulusAltin Gulus

onu değil de ben bir kere rihanna'yı üzerinde TURKEY'li bir tişörtle gördüm.Gururlandım vallaAltin GulusAma sarı-kırmızı daha çok yakışır o ayrı.Bu arada avatardaki kız Amy Lee dostumWinkEvanescence grubunun solisti oluyor arkadaş..
bu hatunun sevmemek mümkün degil.ben seviyorum.resimlerin hepside cok güzelmis.sunum icin tesekürler.
güzel olmuş eline sağlık teşekkürler.
Referans URL