bu ne şimdi zaten bu resimler sitede mevcut eger biraz araştırsaydın görürdün ama yinede emek vermişsin ellerine saglık
bu ne şimdi zaten bu resimler sitede mevcut eger biraz araştırsaydın görürdün ama yinede emek vermişsin ellerine saglık
ben bayağı baktım ama bulamadım çoğu eskiyedi ama eğer varsa konumu silerim teşekkürler

çok güzel olmuş teşekkürler
konuyu silmeye gerek yok, yönetim uyarır zaten, paylaşımcılığın için teşekkürler, paylaşmaya devam ama dikkat
hacı valla bende baktım ama bi türlü göremedim resimleri sen gördüysen linki at gerekeni yapalım ama bi türlü bulamadım,sakın petek sitesiyle karıştırmayasın ona girecem diye hatunvideoya girmeyesin

Petek her zaman güzel, emeğine sağlık
her zamanki gibi süper olmuş petek
BAKTIKÇA İÇİN AÇILIYO SAOL
hacı valla bende baktım ama bi türlü göremedim resimleri sen gördüysen linki at gerekeni yapalım ama bi türlü bulamadım,sakın petek sitesiyle karıştırmayasın ona girecem diye hatunvideoya girmeyesin
hayır ben her konumu önce araştırarak açıyorum baştan savma değil yani