20-11-2006, 05:32 PM
20-11-2006, 05:32 PM
20-11-2006, 06:24 PM
eywalla aga gene şahane bi konu olacak, sadece ömür55 değil, çoğu erkek hasta deniz e, özellikle bacakalrına ve vücudunu cömertçe göstermesine
bu fotolara ve diğer eklemelerine kayıtsız kalmamak gerek,
tşk ler recruit eline sağlık..
20-11-2006, 06:32 PM
delicevat Demişki:
eywalla aga gene şahane bi konu olacak, sadece ömür55 değil, çoğu erkek hasta deniz e, özellikle bacakalrına ve vücudunu cömertçe göstermesine
alakana eyvl ağa saollasın resim eklemek paylaşmak bununla uğraşmak zor gelmiyorda okadar ugraşıp burda ekleyip insanların yorumu beklerken bi cvp gelmemesi zoruna gidiyor insanın sende biliyorsun delicevat ki biz emek verip resimleri buraya ekliyoruz kolay degil aslında ama insanlar burda belki hiç görmediği resimleri bulup arşivlerken tek kelime etmemesi garip geliyor bana ve acıkcası pekde heves bırakmıyor bu olay insanda yorumla oylama ile rep ile bizi desteklemerini beklerken tek cvp gelmemesi yaptığımız işin tadını kaçırtıyor bence..... adminlercede sakıncası olmazsa ben bi karar aldım kendimce bundan sonra eklediğim konuya 24 saat içinde bi yorum yada cvp talep gelmezse konuyu silecegim adminlerin cevabına göre tabiki
20-11-2006, 06:51 PM
kardeşim eline sağlıkk arkandayımm devam et bölee
20-11-2006, 07:32 PM
recruit Demişki:
delicevat Demişki:
alakana eyvl ağa saollasın resim eklemek paylaşmak bununla uğraşmak zor gelmiyorda okadar ugraşıp burda ekleyip insanların yorumu beklerken bi cvp gelmemesi zoruna gidiyor insanın sende biliyorsun delicevat ki biz emek verip resimleri buraya ekliyoruz kolay degil aslında ama insanlar burda belki hiç görmediği resimleri bulup arşivlerken tek kelime etmemesi garip geliyor bana ve acıkcası pekde heves bırakmıyor bu olay insanda yorumla oylama ile rep ile bizi desteklemerini beklerken tek cvp gelmemesi yaptığımız işin tadını kaçırtıyor bence..... adminlercede sakıncası olmazsa ben bi karar aldım kendimce bundan sonra eklediğim konuya 24 saat içinde bi yorum yada cvp talep gelmezse konuyu silecegim adminlerin cevabına göre tabiki
Konu senin,resimler senin,paylasim senin ustad..nasil uygun gorursen
.Ama herkes ekledigi seyi yorum gelmiyo diye silmeye kalkarsa ,sitedeki %70 malzemeyi silmemiz gerekecek
.Seni tamamiyla anliyorum ve kararina da saygi duyarim.. 
20-11-2006, 10:21 PM
Recruit ustam, guzel bir calisma. benim ekledikerimden ziyade kendine ait bir calisma. iki ayni resim olmamasina dikkat etmissin. sagolasin. cevat kardesimin dedigi gibi favorilerimden. isleyecegim muhakkak. bugun rep veremiyorum kusra bakma. yarin soz. ilk rep sana.

rep veremedim ama bir gul verebilirim.

rep veremedim ama bir gul verebilirim.
21-11-2006, 05:57 AM
recruit bilki replerde sınırlama olmasa suanki replerin üçe katlanırdı. gerçek paylaşımcı olma yolunda ilerliyorsun. kırılma noktaları olabilir ama tamam mı devam mı bunu kendin beliryeceksin.
20 tane deniz seki beni açmadı açıksası senden daha fazlasını görmeye alıştık
20 tane deniz seki beni açmadı açıksası senden daha fazlasını görmeye alıştık

21-11-2006, 09:52 AM
21-11-2006, 02:44 PM
Waay, usta, helal sana. gercekten de harikalar yaratiyorsun kelimesini kullanmak istemiyorum cunku benim anlayisima zit bir kelime ama ne desem onun yerine bilmiyorum. Muthissin. eline emegine saglik. hepsi de birbirinden guzel resimler. ludogorie ustadin dedigi gibi sana 20 resim yakismiyor. mutlaka daha fazlasi vardir. inaniyorum ben buna. calismalarinda basarilar diliyorum ve dun verdigim soz uzere sana bir rep gonderiyorum. bir de gul.
helal (feda) olsun sana.

helal (feda) olsun sana.

22-11-2006, 11:50 AM
oda olmasa benim işlere kimse yorum yapmaycak omur55 in favorisiymiş bu resimler sana feda olsun omur55