HatunVideo.com

Full Versiyon: NADİDE SULTAN - Sultanlık ikizler ( yeni-eski fotolar eklendi 10.01.07)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

ooooooooooooo, cevat kardes, baslik super, eh resimler de super. ne zamandir eksik olarak gordugum konuya parmak basmissin ve yerinde bir paylasim yapmissin. Kutluyorum, tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum. ha bir de banu hanim hakkindaki mesajini okudum, gerci orda yazacaktim ama unuttum. aklima gelmisken onu da belirteyim musadenle. Abi, hitabetinde degismeler olmus. artik "HANIM KIZIMIZ" diye yazmissin. seni ikinci kez kutluyorum. ve paylasimlarinin devamini temenni ediyorum
sagolasin
SÜPER, MEGA, ULTRA RESİMLER. Kendi NADİDEM arşivimde 265 resim vardı ama burdaki bazı resimler yoktu. Bazı programların capturelarını gördüm. Söz konusu captureların videoları için umutlanmalıyım. +rep şu anda veremiyorum (teknik bir sıkıntı var) ama beş puan benden anında gelir. NADİDEM DELİRTTİN BENİ. FOREVER NADİDE
coşturacak kadar güzel capsler resimler.
yakinda daha iyi pozlar bekliyoruz kendisinden
+ rep sözümü yerine getirmiş bulunuyorum. Bu muhteşem hatunun siyah bikinili resimleri de olacaktı. Zaten ilk televole programında siyah bikinisiyle hatırlıyorum. E onlardan da mahrum bırakmazsın artık bizi.
guzel olmus supeeeeeeeerrrr, sagol
super olmus usta emegine saglık.
Devamını bekleveriyoz
kardes harika paylasımn sagolasın emekler bos geçilmesin en azında bi yorum yeniden saol kardes
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL