HatunVideo.com

Full Versiyon: Ebru Günde Mini Desen Var Gögüs Desen Var Kot Desen var Ne Ararsan Var(23.12.2007)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ebru süper gözüküyor gerek minsiyle gerek gögüs dekoltesiyle En Sonda Ki Resimde Sanki Gögüs Frikik Var Bakın Ve Söyleyin Arkadaşlar

[/URL]

teşekkürler dostum güzel pozlar
teşekkürler dostum güzel pozlar
Fırat,bence sondaki resimde photoshop oynaması var.Bir bayanın göğüs ucu o resimde gözüken yerde olmaz,ha olur anca 2 sene bi erkekle beraber olmamıştır,abazanlıktan nipple o kadar sertleşmiştir ,o kadar yukarı doğru çıkmıştır..ebru gündeş 2 sene yanık gezecek bi hatun değil bence..kaldı ki o resmi profesyonel bi fotoğrafçı stüdyoda çekmiş.frikik olsa bile yayınlanmaz,hadi konserde,denizde,yolda,dere boyunda tesadüfen çekilse eyvallah ta...
güzel bir derleme olmuş cogu resimi biliyoruz ama topluca gormek guzel.
tskler dostum...
bunun en bittiğim resmi vardı ya tangalı bir tane fazla ışık çıkınca parlayanSmile bunlar da çok güzel ayriyetten, eline sağlık.
resimlerin bikaç tanesi yoktu bende .tşkler
ebru herzaman beğendiğim hatunlardan biri olmuştur burdaki resimlerde süper eline sağlık usta
harika.bu çok güzel çalışma için teşekkürler.
ebru harika çıkmış özellikle minili olan resimleri harika emeğine sağlık dostum +rep
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL