HatunVideo.com

Full Versiyon: Lig Tv'nin Seksi Hostesi_Ayfer Sarıkaya (22.12.2007)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

++rep ve yorumları unutmayalım...
insanın digitürk alası gelio
Bu kadinlarin orada bulunmalarina inanamiyorum. futboldan hic anlamiyorlar bir kelime ettiklerini bile duymuyorum ratingi artirrmak icin bence orada bulunuyorlar, bir programin baslangicinda merhaba diyorlar ve sonundada gule gule ligtv de kalin :S ama genede guzel bir bayan ve bacaklar harika emegin icin saol kardesAltin Gulus
SoliDSnaKe Demişki:

Bu kadinlarin orada bulunmalarina inanamiyorum. futboldan hic anlamiyorlar bir kelime ettiklerini bile duymuyorum ratingi artirrmak icin bence orada bulunuyorlar, bir programin baslangicinda merhaba diyorlar ve sonundada gule gule ligtv de kalin :S ama genede guzel bir bayan ve bacaklar harika emegin icin saol kardesAltin Gulus

aynen dedigin gibi... içlerinden de ne dio bu adamlar ya amaan banane ben paramı alır etegimi giyerim diyolar. alan memnun satan memnun.
buarada paylaşım için de tesekkurler
Millet orda ligtv yorumlarina bakmiyor ki hatunun bacaklarina bakiyor onun icin koymuslar.Ama paylasim 1 numara.Emegine saglik.Bu hatun adami deli eder.Emegine saglik.Tesekürler.++repAt
hatunun bacakları ve fiziği çok güzel paylaşım için sağol dostum
oo süpersin yaa manyak koleksiyon olmuş saolll
program izlenme rekoru kırıyodur bu hatun için Altin Gulus eline sağlık dostum
harikaaaa emeğine sağlık
Bu nasıl bir hatundur ya, gerçekten muhteşem. Lig TV'm var ama daha önce hiç rastlamadım buna, bundan sonra dikkat edeceğim. Teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL