HatunVideo.com

Full Versiyon: Bu kadar büyüğünü Görmediniz. İngiltere nin En büyük Doğal göğüsleri . Rachel Aldana
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Rachel Aldana. Guinness Rekorlar kitabına ingiltere nin en büyük doğal göğüslü kadını olarak girmiş. her biri 2.4 kg ağırlığında :

dostum orjinalde çok büyük ya Altin Gulus emek harcamışsın emeine sağlık
aga bunu sağ sağ sütünü bitiremezsin..Pınar'a Sütaş'a birer tane lazım bunlardan Smile
kameraya sığmamış küçültmüşler birazAltin Gulus
göğüsler çok çekici emeğine sağlık dostum
Pesmet Demişki:

aga bunu sağ sağ sütünü bitiremezsin..Pınar'a Sütaş'a birer tane lazım bunlardan Smile

iyi güldük bu akşam Smile

Maşallah Altin Gulus
valla çok basmışlar silikonu be usta bu kadar büyük hoş durmuyo paylaşım için sağol
msn de bir evli cifte rastlamıştım cift olmazsanız konuşmayız dediler bende yanımdaki elemananşort giydirdim sırtına yastık koyup ön tarafada 2 tane soğan koydum ki birazda nipp olsun diye Altin Gulus camına aşa eydim yüzü görünmeyecek şekilde adam cift oldumuza inandı sonrada avradı başladı soyunmaya Altin Gulus karı üstünü bir cıkardı memeleri görseniz un çuvalı kimin Altin Gulus gül gül öldük bu kızın memeleride ona benzer bişeymiş
snake21 Demişki:

valla çok basmışlar silikonu be usta bu kadar büyük hoş durmuyo paylaşım için sağol

silikon değil yahu, orcinal, rekorlar kitabına koymadan kontrol etmişlerdir illaki Smile
Sayfalar: 1 2
Referans URL