15-11-2006, 10:25 PM
15-11-2006, 10:32 PM
Cevat kardes, eline emegine saglik, sagolasin. 4 ve 8. resimler ayni olmasina ragmen bence enguzelleri de onlar. digerleri kotu demiyorum yanlis anlama sakin. hepsi de guzel. Ustadim gecende bana verdigi sozu unutmamistir umarim. video linklerini duzeltecekti. inan firsatim olupta bakamadim. ama umuyorum ki duzeltmistir. basarilarinin devamini diliyorum. Eline koluna emegine saglik.
15-11-2006, 11:19 PM
omur55 Demişki:
Cevat kardes, eline emegine saglik, sagolasin. 4 ve 8. resimler ayni olmasina ragmen bence enguzelleri de onlar. digerleri kotu demiyorum yanlis anlama sakin. hepsi de guzel. Ustadim gecende bana verdigi sozu unutmamistir umarim. video linklerini duzeltecekti. inan firsatim olupta bakamadim. ama umuyorum ki duzeltmistir. basarilarinin devamini diliyorum. Eline koluna emegine saglik.
tşk ler ömür55, yanlışlık düzeltildi.
15-11-2006, 11:38 PM
hayir yanlislik oldugundan demek istememistim kusura bakma sadece resmin guzelligini iki defa ekleyerek belirtmeni ve bunuda begendigimi soylemek istemistim. ozur diliyorum seni kirdiysam.
15-11-2006, 11:40 PM
bir istanbul masalında başladığı seruvene birkaç sinema filmi ve şimdiki diziyle devam ediyor. aldigim duyumlara gore yine çok ses getirecek bir sinema projesinde yer alacakmış. ustam eline sağlık resimler harika.
Not : evet seda akman videoları belirttiğinin ertesi günü tamamı düzeltildi..
Not : evet seda akman videoları belirttiğinin ertesi günü tamamı düzeltildi..
16-11-2006, 03:49 PM
Çok tatlı bir hatun.
18-11-2006, 11:12 AM
programı vardu bu hatunun bir zamanlar keşke devam etseydi resimler süper hocam. tşk
19-11-2006, 02:46 PM
tacirler Demişki:
programı vardu bu hatunun bir zamanlar keşke devam etseydi resimler süper hocam. tşk
Evet, Dream tv deki programdan kisa videolari, Ludogorie ustadin farkiyla yine bu forumda izleyebilirsin. Benimde begendigim sanatcilardan.
19-11-2006, 03:45 PM
çıkaramadım hatunu bir istanbulmasalını izlemiştim ama yüzü tanıdık gelmedi önemli değil
güzel resimler eline sağlık..
güzel resimler eline sağlık..20-11-2006, 01:12 PM
tesekkurler cevat kardes elinde adriana limanın resimleri varmı acaba